Cum Obama incalca Constitutia

1. Bailouts – bani dati pentru cautiunea companiilor private.

Constitutia Americii da putere Congresului de a cheltui banii contribuabililor. Fara acordul Congresului presedintele nu are voie sa cheltuie legal nici un ban.

2. Curtea Suprema

Obama si-a exprimat dorinta in a-si vedea persoana nominalizata pentru Curtea Suprema sa fie acceptata, pentru ca a afirmat ca imbratiseaza empatie in decizii si opinii. Nu conteaza ca juramintul pe care un viitor judecator la Curtea Suprema il afirma:

Eu…jur ca voi administra justitie fara sa privesc la persoana, sa fac dreptate egala la saraci ca si la bogati…

Nu exista loc pentru empatie cind justitia e oarba si cei saraci cit si cei bogati au drepturi egale in fata legii. Este neconstitutional si impropriu pentru Curtea Suprema ca presedintele sa ceara empatie din partea justitiei.

3. Czarii

Sistemul constitutional al tarii este format din 3 agentii care au responsabilitatea sa mentina balanta intre ele. Czarii nu raporteaza si nu depind de nimeni altcineva, ci sint la placerea presedintelui. Nu mai exista nici o balanta. Obama domneste.

4. Guvernul preia companiile private

Confiscarea proprietatilor private este neconstitutionala. General Motors, Chrysler, bancile si altele nu au dreptul sa apartina guvernului.

5. Redistribuirea averilor

Cresterea taxelor la toate produsele, la banii cistigati si redistribuirea stocurilor companiilor GM si Crysler de la cei care au investit lacei care nu au investit in companii este neconstitutional.

6. Asigurarea medicala

Planul lui Obama privind asigurarile medicale este neconstitutional. Lucrul acesta ii implineste si planul lui de putere asupra populatiei prin falimentarea companiilor private care ofera asigurari medicale.

7. Amendarea Constitutiei

Pentru ca Obama sa faca ce vrea fara sa fie acuzat ca incalca legile, el trebuie sa modifice Constitutia. Printre cele de mai sus, vrea ca dreptul la cuvint sa fie ridicat, dreptul la practicarea religiei, dreptul la a detine o arma, dreptul statelor sa faca legi care apartin statelor, dreptul de a nu fi sclav…toate se vor schimbate.

Ginditi-va:
„…operarea guvernului fara Constitutie este o putere fara drept.”
„…operating the government without the Constitution is a power without right.”

Lista va raminea deschisa…

5 gânduri despre „Cum Obama incalca Constitutia

  1. Acm inteleg!! Dar ce putem face cand se intampla astfel de lucruri? Nu ati vazut ce s-a intamplat aici? Toti ziceau ca Basescu a facut la fel; au fost alegerile acelea si a ramas in functie!!:( Parca nu mai exista dreptate pe lumea asta!!!

  2. Ce sa putem face? Sa vorbim celor de linga noi si sa ii ajutam sa vada ce se intimpla, iar cind voteaza sa voteze bazat pe informatia care o au despre candidat, nu bazat pe emotii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s