A zis Obama ca putem omori batrinii…

babe

pentru a economisi bani?

Se pare ca cel mai milos, atent, civilizat, mai inteligent presedinte vreodata a spus ca asigurarea medicala ar fi mai ieftina daca ar mai taia din ingrijirile medicale pe care batrinii le primesc in acest moment. Obama a dat de inteles ca ar trebui lasati sa sufere sau sa moara pentru ca nu merita efortul.

Guvernul nu functioneaza prin negocieri. Statul nu functioneaza de jos in sus. Ci lucreaza de sus in jos. Asta inseamna ca nu doctorul va fi cel care va decide daca cineva e prea batrin pentru a primi ingrijiri medicale. Ci un birocrat care nu are nici o pregatire medicala va stabili o regula nationala pe care toata lumea va trebui s-o aplice. Bunica mea sau a ta nu va mai avea voie sa aiba alt rezultat decit oricine altcineva.

Initial, Obama a spus ca planul lui va asigura asistenta medicala tuturor, dar de miercuri se pare ca a „evoluat” si a spus ca numai cei care merita deranjul vor fi ingrijiti medical. Restul trebuie lasati sa sufere si/sau sa moara. Daca ar mai „evolua” un pic, vom afla si cine „merita” aceasta ingrijire.

Ce s-a intimplat cu sloganul liberalilor ca asistenta medicala este „un drept”???

Reclame

9 gânduri despre „A zis Obama ca putem omori batrinii…

 1. Liberalii au folosit sloganul asta ca sa-i bage la apa pe republicani zicind ca pe ei nu-i intereseaza daca oamenii au asigurare medicala. Si acum ei, liberalii fac exact ceea ce i-au acuzat pe rep. Ipocriti!

  Iar egalitatea de sanse in America…se duce pe apa simbetei…

 2. Cristina, eschimoşii luau baba, o căutau la dinţi şi dacă era ştirbă- ţuşti! în sanie şi la ursul alb!
  La noi e mai nasol: au anunţat că vor scădea pensiile, iar gurile rele spun că în curînd nu vor mai avea bani să le-o mai dea defel. În felul ăsta, bieţii de ei vor muri de frică.
  Vezi, Cristina? fiecare le ştie pe ale lui: şpilul lui Obama cu bătrînii îmi aminteşte de un film SF, în care bătrînii erau făcuţi pastile şi daţi hrană la ceilalţi. Un fel de Fenomenul Piteşti, dar mai horror.

 3. Rasvan, atunci s-au torturat in general intelectualii, pentru „reeducare”, aici tortura a inceput de mult, in scoli, iar acum nu se mai opun multi la ceea ce se intimpla. Nici aici in 8-10 ani nu vor mai fi bani pentru pensii, dar crezi ca pasa cuiva? Filmul SF devine unul de groaza.

 4. Unei femei care avea nevoie de pace-maker (nu stiu echivalentul in romaneste), Obama i-a propus ibuprofen. Medicul suprem nu-si da seama ca prima nu are nimic de a face cu ultima.

 5. Danut are nevoie de un ibuprofin si el, Cristina. De fapt…cei care sint de acord cu Obama ar trebui sa se grabeasca sa gaseasca un medicament contra imbatrinirii…

  Cineva zicea la radio ieri ca Obama se grabeste sa implementeze cit de repede toata agenda lui socialista pina nu se trezesc oamenii incotro ii duce. Si cind s-or dezmeticii…o fi prea tirziu pentru orice remediere. Nu vezi cum vin prostiile? Ca in fiecare zi are cite una…

 6. Serios, Rodica, nu-mi vine sa cred cum tac oamenii, fara nici o grija! Cred ca cei care au votat cu Obama ar trebui sa primeasca asigurarea medicala propusa de el, sa plateasca marirea de taxe care a propus-o…doar ei au fost de acord cu el. Dar, nesimtitii, ei voteaza…noi platim! 😦

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s