Copii spalati pe creier

.
Este trist sa vezi cum sint folositi copiii pentru a face un apel emotional cu scopul de a influenta politica. Adevarul este ca viitorul lor si al acestei tari se bazeaza pe deciziile luate la Copenhaga. Aceste lucruri depasesc cu mult intelegerea copiilor folositi pentru a crea aceasta prostie.

Ceea ce se vrea sa se faca in Copenhaga este sa se creeze un guvern mondial care vor crea o banca care sa reglementeze emisiile de carbon in tari precum America. Asta inseamna ca suveranitatea tarii noastre si stilul nostru de viata si reglementat de un guvern strain. Copiii acestia vorbesc despre ursi polari, eu vorbesc despre distrugerea Constitutiei, costuri ridicate la energie, taxe abuzive care ar putea jefui acesti copii de viitorul lor.

Oamenii de afaceri vor pleca din America si locurile de munca se vor imputina. Intr-o zi, ursii polari nu vor mai fi importanti pentru acesti copii, dar locurile de munca vor fi.

Acesti ecologisti nerusinati folosesc acesti copii pentru a-si promova mesajul rusinos, in acelasi timp jefuindu-i de oportunutatile din viitor.

Reclame

3 gânduri despre „Copii spalati pe creier

  1. E diabolic sa exploatezi inocenta unor copii pentru a face propaganda minciunilor despre cataclisme climatice cauzate de om.
    Despre criminalii care-au abuzat acesti copii pomeneste ceva Biblia intr-un pasaj cu niste pietre de moara…

  2. Ce trist!Am început să cred că e adevărată faza cu sfârşitul lumii.Ne distrugem şi suntem conştienţi de acest lucru dar nu facem nimic pentru a ne îmbunătăţi situaţia.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s