Rationalizarea incepe cu sânii

Dupa ce am auzit ca unor copii care fac scoala acasa li s-a refuzat vaccinul pentru H1N1, (dar nu teroristilor de la Gitmo) am inteles ca rationalizarea asistentei medicale a inceput.

In lumina liniilor directoare pe care guvernul le-a lansat cu privire la mamografii, ma intreb daca rationalizarea asistentei medicale nu este un fapt implinit.

Potrivit constatarilor guvernului, femeile nu vor putea avea o mamografie decit dupa ce au 50 de ani, 15 ani mai mult decit virsta actuala de recomandare. Reducerea costurilor trebuie sa vina de undeva, daca vrem sa adaugam 50 milioane oameni la sistem. Cel mai ingrijorator fapt este acela ca guvernul spune ca femeile nici sa nu se auto-examineze pentru a nu-si provoca anxietate.

Ce poate fi gresit ca o femeie sa se auto-examineze ca apoi, daca gaseste noduli, sa mearga la doctor, care va costa bani? Bani care nu erau cheltuiti daca nu si-ar fi gasit nodulii.

Pina acum s-a spus ca solutia pentru supravietuire de cancer de sin este detectarea timpurie, dar acum guvernul ne spune sa nu ne facem griji. Oare de ce? Cu ce drept?

Este dovedit. Guvernul SUA rationalizeaza asistenta medicala si intentioneaza sa continue aceasta practica. Cum se numesc acei oameni care sint de acord cu asa ceva? Ca eu cred ca normali nu sint.

Reclame

Un gând despre „Rationalizarea incepe cu sânii

  1. Inainte de a face toate astea…cred ca au impartit la popor prostia…ca altfel nu-mi imaginez sa treaca toate astea neobservate…Cum nu se framinta intreaga lume cu problemele astea, nu-mi inchipui?…numai ca-s pe droguri si nu mai stiu de ei…altfel ar trebui sa fim toti o singura voce de indignare!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s