Adevarul despre incalzirea globala

Stiinta, in toata gloria ei, este religia de care se folosesc politicienii care doresc putere. Si bani. In aceasta batalie ideologica, incalzirea globala este una din armele folosite pentru a controla comportamentul si banii nostri. Controlul energiei consumate este un mod eficient de a face acest lucru. Aici intra fiecare aspect din viata noastra: masina de spalat, becurile, cit de des sa ne luam concediile, ce masina sa conducem. Plus, fiecare produs din magazin este afectat.

Chiar de la inceputul nebuniei, incalzirea globala a fost contestata de unii oameni de stiinta curajosi. curajosi pentru ca daca vorbesti impotriva incalzirii globale exista riscul sa fi dat afara daca esti profesor la o universitate, sau riscul sa nu primesti vreo subventie de la guvern.

Dar pacaleala secolului a fost demascata. Minciuni, minciuni gogonate. Al Gore, Gordon Brown si multi altii au prevestit ca in 50 de zile va fi catastrofa finala daca nu facem nimic cu incalzirea globala.

S-a dat pe fata ca planeta se raceste. De ce nu celebreaza nimeni? Nu pentru asta au luptat? Unde sint chefurile? Dar asa ceva nu exista pentru ca incalzirea globala nu a avut nimic de a face cu incalzirea planetei. Aici a fost vorba de putere. Oamenii de stiinta si-au vindut sufletul si au facut contract cu ONU, iar acum au ajuns de risul lumii. Ani de zile au ruinat carierele oamenilor de stiinta de valoare care au contestat practicile ONU.

Sa speram ca intilnirea de la Copenhaga nu va avea succes in redistribuirea banilor celor care lucreaza catre cei care sint niste lenesi si paraziti ai societatii.

Un gând despre „Adevarul despre incalzirea globala

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s