Pentru profesori, puterea este mai importanta

Nu este nici o surpriza, dar este bine cind adevarul este spus chiar de catre cei care ar trebui sa ne educe copiii.

Directorul sindicatului profesorilor recunoaste ca rolul principal al profesorilor nu este sa invete copiii, ci sa acapareze putere.

.

.

„Despite what some among us would like to believe it is not because of our creative ideas. It is not because of the merit of our positions. It is not because we care about children and it is not because we have a vision of a great public school for every child. NEA and its affiliates are effective advocates because we have power.

Daca esti un parinte cu copii in scolile publice, arata-ti impotrivirea prin scoaterea copiilor din scoli. Fara ei, profesorii nu vor mai avea nici o putere.

Reclame

2 gânduri despre „Pentru profesori, puterea este mai importanta

  1. acolo la voi…poate,noi aici suntem calcati inpicioare de toti incepand cu guvernantii si terminand cu sindicatul si parintii. Azi,de ex. am fost anuntati ca suntem in concediu fara plata, dar asta nu ne a impiedicat cu nimica sa predam,sa ascultam,sa facem consultatii cu parintii. As vrea sa vad si eu pe altcineva in alte domenii care mai face munca patriotica! Sa ii vad pe aceia care muncesc fara bani! Basca orele de teste, olimpiade, examene, care s si ele de celemai multe ori neplatite! Mi e o sila penala de toata conducerea tarii asteia! Si asta- si mai permite si sa loveasca copilul altuia. si mai vrea un mandat Strigator la cer!

  2. Inteleg ce vrei sa spui. In RO sint incalcati profesorii in picioare, in America copiii sint incalcati. Asta se intimpla cind statul se baga in educatie. Pina cind cetatenii se decid ca sa rezolve problema asta, nu se va schimba nimic.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s