Stiinta si logica arata ca omul nu a evoluat la intimplare

Daca iei un cub nerezolvat si ii dai drumul de pe un munte inalt, pina cind va ajunge jos nu se va rezolva singur. Daca dai cubul unei maimute, nu se va rezolva singur. Daca il dai unui orb, il poate intoarce in stinga sau dreapta, dar nu-l va rezolva.

Daca luam un ceas si il descompunem in cel mai mic component si il punem intr-o cutie, nu conteaza cit timp scuturam cutia, ceasul nu se va pune singur la loc.

Evolutionistii spun ca pamintul este de 15 miliarde de ani si cu destul timp si cu sanse destule, orice este posibil. Dar nu este asa. Cubul sau ceasul niciodata nu o sa se puna singur in forma completa. Iar cubul si ceasul au deja componentele necesare pentru a forma un cub sau un ceas, nu cum zic evolutionistii ca componentele necesare vietii nici nu au fost de la inceput, trebuiau sa apara din nimic si apoi gradual sa se potriveasca impreuna. Asa ceva e ilogic.

Trebuie sa fim onesti si sa spunem ca omul este mult mai complex decit un cub sau un ceas. Deci daca nu crezi ca un ceas poate apare din nimic, de ce crezi ca un om, mult mai complex decit un ceas, poate apare din nimic?

O intrebare pentru evolutionisti:

Cum s-au dezvoltat plaminii, inima, creierul stomacul, venele, singele, rinichii la primele animale? Prin pasi marunti ca apoi animalele sa supravietuiasca in timp ce aceste schimbari au avut loc?

De exemplu primul animal a avut dezvoltate doar 10% din vene ca apoi sa i se dezvolte pina la 100%? Cum s-a dezvoltat inima in animal si cum s-a atasat de vene la timpul potrivit si in locul potrivit? Cum a intrat singele in sistem? Doar singele nu a putut intra inainte ca venele sa fie dezvoltate complet. Cum a aparut singele? La ce punct al dezvoltarii a inceput inima sa bata? Oare animalul a avut un stomac dezvoltat partial ca apoi sa evolueze intr-unul complet? Dar rinichii si vezica? Animalul nu ar fi putut sa manince nimic inainte de toate acestea, deci cum ar fi putut animalul supravietui aceste schimbari? Si inca milioane de ani!

In acelasi timp, ochii animalului trebuiau sa fie dezvoltati ca sa vada mincarea, la fel si creierul trebuia sa fie dezvoltat pentru ca animalul sa poata sa-si controleze corpul sa-si ia mincarea. Deci inima , creierul, venele, stomacul si celelalte organe si sisteme din primul animal trebuiau sa fie perfect dezvoltate ca sa poata supravietui. Cum s-ar fi putut face asta prin procesul evolutionar? E ilogic.

Reclame

9 gânduri despre „Stiinta si logica arata ca omul nu a evoluat la intimplare

 1. „Daca luam un ceas si il descompunem in cel mai mic component si il punem intr-o cutie, nu conteaza cit timp scuturam cutia, ceasul nu se va pune singur la loc.”

  Ceasul nu e viu. Evolutia vorbeste de fiinte vii.

  „Evolutionistii spun ca pamintul este de 15 miliarde de ani si cu destul timp si cu sanse destule, orice este posibil.”

  Plecand de la ordinul de marime al perioadei despre care pomenesti, nu e vorba de varsta Pamantului, ci de varsta Universului; si nu e vorba de 15 miliarde de ani, ci de 13.72 miliarde de ani; nu evolutionistii spun ca asta e varsta Universului, ci fizicienii; din nou, nuante semnificative.

  „Oare animalul a avut un stomac dezvoltat partial ca apoi sa evolueze intr-unul complet? Dar rinichii si vezica? Animalul nu ar fi putut sa manince nimic inainte de toate acestea, deci cum ar fi putut animalul supravietui aceste schimbari? Si inca milioane de ani!”

  Exista forme de viata care nu au un stomac la fel de dezvoltat ca si cel uman. Cum supravietuiesc acele animale? Exista animale care nu vad la fel de bine ca si oamenii. Cum supravietuiesc acele animale? Exista animale care vad mai bine decat oamenii. Cum supravietuiesc oamenii? Exista oameni care vad mai putin bine decat alti oameni. Cum supravietuiesc?

 2. nu evolutionistii spun ca asta e varsta Universului, ci fizicienii; din nou, nuante semnificative.

  Evolutionistii spun asa ceva, bazindu-se pe ceea ce zic UNII fizicieni. Din nou, este o nuanta semnificativa. Nu este un consens general.

  Ceasul nu e viu, pentru ca nici primul atom, sau ce zic fizicienii ca a fost, nu a fost viu. Aici e partea interesanta. Cum a ajuns ceasul asta sa fie viu? Daca evolutia e adevarata, trebuie sa existe o explicatie cum a aparut viata pe pamint, nu?

  • Da si o ipoteza / explicatie ar fi .. nu exista toate formele care ar putea dovedi asta, insa oamenii au bunul simt sa caute si sa cerceteze .. nu sa zica asa cum ti-a zis userul „cercetator” cum ca crestinii au bunul simt sa zica, ca ei cred :))) e ff amuzant … studiul care se ocupa cu aparitia vietii pe pamant se numeste ambiogeneza … pt o sumedenie de raspunsuri la multimea de intrebari pe care le ai .. click aicea : http://www.talkorigins.org/

 3. Deci nu exista inca ceva care sa dovedeasca evolutia, dar este inteligent sa crezi ca asa s-a intimplat? Evolutionistii cred in evolutie fara sa aiba dovezi concrete, dar spera ca in curind le vor afla….asta nu e credinta in ceva nevazut??

 4. Nu Cristina si e chiar frustrant sa ma tot repet … in stiinta nu se vine cu datu` cu presupusu … daca ceva e mentionat in publicatii de specialitate asta inseamna ca e dovedit si exista dovezi empirice care sustine aceste ipoteze, teorii … asta nu vrei tu sa intelegi … teoria evolutionista nu a aparut peste noapte la fel cum sutele de mii de dovezi atat arheologice cat si genetice nu au aparut peste noapte … esti prea blocata intr-o ideologie care nu te lasa sa vezi clar ce inseamna real si ce inseamna fictiv, inventat, dorit … Evolutia nu e o credinta, nu e o religie, nu e o dogma sau mai stiu eu ce comparatie cu vreun obicei religios … e un studiu stintific care se ocupa cu evolutia vietii pe pamant … si schimbare pe parcusul timpului e un fapt iar selectia naturala are un cuvant de spus in aceasta privinta … si nu e la intamplare … documenteaza-te nu da copy / pasturi la tot felul de chestii crezand ca gata … ai spart gura targului …

 5. Nu, dar sa sti ca e chiar frustrant sa ma repet si eu. Ce se publica nu este dovedit, dimpotriva. Celor care vin cu dovezi ca ce spun evolutionistii nu este adevarat nu li se publica descoperirile. Nu pentru ca nu sint adevarate, pentru ca ar fi usor de de aratat daca nu ar fi, dar astfel le-ar darima evolutionistilor tot ce s-au straduit sa construiasca de 100 de ani incoace.

  Exact in asta consta indoctrinarea: te face pe tine si pe cei care cred in evolutie sa credeti ca evolutia este adevarata, ca ce zic creationistii nu este adevarat. Spui asta fara macar sa cercetezi macar un argument din partea atitor oameni de stiinta care aduc dovezi plauzibile ca evolutia este imposibila, ca dovezile cu care se lauda evolutionistii ori sint prefabricate ori sint cercetate pe jumatate.

 6. Tocmai asta diferentiaza stiinta de creationisti … pt ca cei care promoveaza stiinta isi promoveaza si lucrarile in reviste de specialitate ca altii sa le poata testa !

  Si termina o data pt totdeauna cu indoctrinarea in scoala … nimeni nu m-a indoctrinat sa nu cred intr-un zeu sau altul … nimeni nu mi-a pus pistolul la tampla sa devin ateu … nu am avut nici o influenta ateista in scoala …la fel cum eu nu te cunosc pe tine, nici tu nu ma cunosti pe mine … asa ca mi-ar placea sa termini cu acuzatiile lipsite de respect.

  • Ce faci cind cei care le testeaza lucrarile evolutionistilor descopera ca nu sint adevarate? Crezi ca revistele evolutionistilor o sa le publice? Crezi ca-si sapa groapa singuri?

   Ah, nu, nimeni nu zice ca indoctrinarea se face numai cu pistolul. Dar gindeste-te, daca timp de 100 de anise preda o minciuna in scoli, dupa 100 de ani crezi ca cineva va mai crede altfel, sau va crede minciuna?

 7. Esti mortala .. asta iti poate suna si tie cat se poate de bine .. daca de 2000 de ani vi se tot toarna cu tolcerul in mintea voastra ca exista un zeu … cu atat mai greu sa scoti notiunea asta de hocus pocus … acesti creationist ti-am spus cum opereaza … ei daca nu inteleg ceva => god did this, scuze .. defapt .. inteligent designe … [ o mascarda .. i-au pus o masca zeului iudeo – crestin si i-au spus inteligent designe .. trist ] = > ignoranta …

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s