Cine de la Casa Alba a creat locuri de munca?

Miine, administratia Obama va avea o intilnire cu privire la crearea locurilor de munca. Vor fi prezenti politicieni, sefi de sindicat si probabil oameni de afaceri. Oare citi dintre cei care azi fac parte din cabinetul Obama au fost implicati in sectorul privat?

Dupa 10 luni si $787 miliarde in cheltuieli guvernamentale, Casa Alba si Congresul Democrat au esuat. 15.7 milioane americani au ramas fara un loc de munca iar rata somajului este de 10.2%. Politica lui Obama-Pelosi-Reid raneste, nu ajuta economia, pentru ca ei promoveaza o politica etatista. Scopul lor nu este de a crea bogatie, ci de a o redistribui.

Daca scopul ar fi sa se creeze locuri de munca, atit istoria cit si oamenii de afaceri sint clari: libertate economica si guvern limitat.

Dar cum sa ne asteptam ca administratia Obama sa creeze locuri de munca cind cabinetul lui are cea mai putina experienta in sectorul privat, comparat cu orice alt cabinet din ultima suta de ani. Acestia sint oamenii de care trebuie sa asculte America in scopul de a crea locuri noi de munca?

Graficul de mai jos arata ca doar 7% din cabinetul lui Obama are experienta in sectorul privat, pentru ca sint foarte putini marxisti care detin un astfel loc de munca. De obicei pe marxisti ii gasim la locurile de munca de guvern sau in institutiile scolare. Nicidecum in sectorul privat.

Acum poate vom intelege de ce administratia Obama a esuat atit de mizerabil!

Reclame

3 gânduri despre „Cine de la Casa Alba a creat locuri de munca?

  1. Am vazut un reportaj pe discovery despre imprumuturile pe care le face administratia de la Casa Alba, despre cum vor reduce asigurarile, despre cum se implica Obama in toate si cum le explica el tuturor ca, problema vine de la impozitele care sunt mici….
    A fost un reportaj interesant si m-a ajutat sa-mi fac idee despre tara lui „lapte si miere” si …ce va ajunge ea…

  2. M-am uitat ca desi la distante enorme fata de Obama, dar urmatorii ar fi Kennedy si Carter si apoi Clinton…tot democrati…unu si unu. De Carter mi-e asa de sila ca-si baga nasul peste tot si numa prostii face, si mai si are pretentia ca este crestin…ala iara trebuia sa-si vada de recolta lui de alune de pamint si sa nu se bage in politica…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s