Sa ascundem adevarul…despre incalzirea globala

Dupa cum cred ca stim cu totii, Universitatea din Anglia, sectia Cercetari (CRU) tocmai a fost prinsa manipulind datele despre temperatura Pamintului.

Recentele e-mail-uri ale „oamenilor de stiinta” de la CRU arata felul in care vorbesc intre ei ce trucuri sa foloseasca pentru a „ascunde declinul” temperaturii Pamintului.

De asemenea, s-au descoperit incercari de a sterge orice urma care sa arate fraudele planificate pentru a insela lumea. Aceasta institutie a primit $23 milioane pentru activitatea sa cu privire la incalzirea globala si a fost citata in calitate de autoritate. Datele CRU au fost utilizate de ONU (o organizatie pentru mentinerea pacii, ce le pasa cit de tare se incalzeste/raceste Pamintul?) ca sa ne forteze pe noi sa ne schimbam stilul de viata si sa renuntam la tehnologia moderna, sa trecem inapoi la sapa si sa fim taxati in sclavie.

Acesti „oameni de stiinta” au fost prinsi in flagrant incercind sa distruga carierele si reputatiile acelor oameni de stiinta care au exprimat o opinie opusa fata de religia incalzirii globale. Indignati ca revistele stiintele au publicat documentele scepticilor fata de incalzirea globala, membrii cultului au complotat pentru ca editorii sa fie izgoniti si publicatiile respective sa fie discreditate.

Liberalii nu vor sa ne spuna de ce Congresul a adoptat o lege unde interzice folosirea becurilor incandescente. In schimb, ei ne spun ca exista un „consens stiitific” care ne spune ca trebuie sa folosim becuri fluorescente ori vom muri.

Crestinii nu citeaza Biblia ca autoritate ca apoi sa refuze sa lase pe cineva sa o citeasca. Sau nu pretind ca „au pierdut-o” asa ca nu se pot verifica informatiile. Dar aceasta este exact ceea ce face CRU cu datele sale secrete. Cultistii incalzirii globale ne vor morti pe toti.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s