De ce conservatorii nu pot fi alesi

Motivele pentru care conservatorii sint alesi cu greu in guvern sint pentru ca nu se poate guverna cind atit de multi sint neinformati sau educati prost.

Cum poate cineva sa fie ales cind unul din principiile de baza este un guvern limitat? In esenta, un conservator spune: „Alege-ma pentru ca nu voi face nimic!” Este un mesaj greu de inghitit atunci cind oamenii nu mai inteleg rolul guvernului.

Lasa-ma in pace

Un american adevarat nu vrea ca guvernul sa fie implicat in viata sa de zi cu zi. Un american adevarat vrea ca guvernul sa taca cind e vorba de copiii lui, de educatia lor, de religia lor, de casa lor. Un american adevarat vrea libertatea de a-si croi drumul pe care-l vrea fara ca guvernul sa-i puna piedici. Un american adevarat vrea o viata de sine-statatoare, centrata pe familie, care vrea, pur si simplu, sa-l lase in pace. Asta inseamna ca guvernul trebuie sa stea deoparte chiar si atunci cind oamenii sau companiile falimenteaza.

Opreste taxarea mea

Un american adevarat intelege ca unele taxe sint necesare, dar ca guvernul, lacom, care fura si pina la 60% din venituri este o nebunie. Un american adevarat nu vrea sa plateasca transplanurile de inima pentru emigrantii ilegali, sau pentru schimbarile sexului a bolnavilor mintali, precum nici pentru avort. Un adevarat american considera ca nu este corect ca din banii lui sa se duca la dictatorii din lumea a 3-a ca „ajutor”.

Redu reglementarile

Un american adevarat nu vrea ca guvernul sa vina in curtea lui si sa-l taxeze pentru a-i permite sa construiasca un sopron. Un conservator adevarat are o problema cu un guvern care il taxeaza la fiecare pas cind incearca sa porneasca o afacere care va ajuta atit de familia lui cit si a viitorilor angajati. Un conservator adevarat stie ca nu exista afaceri prea mari pentru a falimenta.

Aceste principii inseamna ca conservatorii se asteapta ca cetatenii sa spuna guvernului ce sa faca, nu invers, si ca vrea sa fie liber sa-si croiasca propriul drum fara interferenta guvernului.

Ce ar putea face politicienii conservatori? Cel mai bine ar fi sa caute moduri de a limita guvernul, nu sa-l mareasca. Dar asta ar insemna ca acel politician sa-si limiteze propria putere, ceea ce este antitetic naturii umane. De aceea parintii fondatori au construit ziduri intre puteri, ca sa actioneze ca o frina impotriva ambitiei si lacomiei pentru putere.

Astazi, sistemul educational invata dependenta si credinta intr-un guvern nelimitat. Se invata ca principiile pe care a fost fondata America sint rele, dar ideile comuniste europene sint mai bune. ca urmare, invatamintul a decazut, iar statiile de flagelare pe care le numim „scoli” ne dau cetateni care cred ca politicienii exista doar pentru a le da „ceva”. Spiritul individualist care a dorit sa fie lasat in pace de guvern este supus, fiind inlocuit cu un spirit de a privi la guvern ca la o mama. O mama care te sugruma cu cordonul sortului.

Astfel, politicienii conservatori ne cer voturile, dar atunci cind sint alesi, ei insisi se imbolnavesc de Washingtonita.

Care ar fi solutia?

Sa reluam initiativa in scolile noastre. Sa dam afara tot ce este anti-american, sa concediem sindicatele profesorilor, sa nu ne mai prefacem ca Marx este un filozof demn de luat in considerare si sa ne invatam copiii de ce Dumnezeu a binecuvintat America atita timp. Greu, va fi nevoie de efort, dar putem invinge.

Anunțuri

2 gânduri despre „De ce conservatorii nu pot fi alesi

  1. Intrebarea mea este…unde sint americanii adevarati? Chemi o companie aici in California sa vezi de vilul de telefon de exemplu…Iti vorbeste robotul in englez, spaniola, laotiana, chineza, vietnameza si mai stiu eu ce alta limba…din care trebuie sa alegi. Mai este tara asta America? Sau americanii au lasat-o pe seama vandalilor moderni? Ca tot un vandalism este si asta, doar ca vandalii au furat drepturile cetateanului american…

  2. A avut grija ONU sa nu se mai nasca americani adevarati. Iar cei care nu s-au lasat spalati pe creier sint in numar mic. Nu exista nici o alta tara care sa fie mai libera de cum a fost America. Pacat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s