Obama se roaga lui Allah

Anunțuri

11 gânduri despre „Obama se roaga lui Allah

 1. …cum si-or mai gasii astia pantofii? Si unde-i copilul ala nazdravan din una din schitele lui Caragiale care punea dulceata in galosi? Ca stii…de la o vreme nimic nu ma mai mira la Obama…poate daca o sa inteleaga ca n-o sa voteze nimeni cu el in tura a doua, o sa fie chiar si mai „bold” si o sa ne spuna exact ce gindeste…sau poate ca deja se intimpla…

 2. Eu zic ca trebuie sa-si inteteasca rugaciunile…ori sa schimbe la ce dumnezeu se roaga ; ca uite…nimic din ce-a promis si nimic din ce-a lucrat nu are succes. Numai daca succes pentru el este sa demonteze tot ce e bun si tot ce-a mers cindva…

 3. Probabil ca Obama nu-si tine promisiunile, dar nu cred ca Obama se roaga lui Allah.
  Atunci cand intri intr-o moschee, din respect pentru cei care te primesc acolo, trebuie sa-ti dai pantofii jos. 🙂 poate am sa explic altadata.

  Sora Rodica, copiii musulmanilor sunt educati FOARTE BINE in ce priveste comportamentul in moskee. Indiferent ca e „Goe” sau nu, copilul musulman stie si de frica tatalui…asa ca…nu are voie sa faca ceva cu pantofii barbatilor 🙂

  • Sora Cristina, văd că Obama își dă pantofii jos, dar asta nu înseamnă că se roagă lui Allah-ul musulmanilor.

   Și eu am fost la moskee, acum câteva zile, să vorbesc cu imamu. Am intrat în moskee și mi-am dat pantofii jos. Nu înseamnă că m-am rugat lui Allah, nu? 🙂
   Cu mult respect,
   Sali Sabri

   • Da, poza nu arata CUM se roaga. A fost la deschiderea acelei moschei. Cred ca pot sa spun ca cu siguranta s-au tinut rugaciuni. El nu s-a dus acolo sa vorbeasca cu imamul, sau sa verifice culoarea draperiilor.

    Uitindu-ma la actiunile lui, cum a anulat ziua rugaciunii, cum nici nu a pomenit de Dumnezeu in scrisoarea de Ziua Multumirii, care a fost infiintata ca o multumire lui Dumnezeu, cum sta 20 de ani intr-o biserica ca in care se predica anti-semitismul si anti-americanismul, cum incalca principiile crestine dar participa la deschiderea moscheii, nu pot decit sa ma gindesc ca are islamul mai aproape de inima decit crestinismul.

    Poate ca nu s-a rugat la Allah, per se, dar cu siguranta a aratat mult mai mult respect fata de islam decit fata de crestinism.

 4. sabrisali…ai dreptate despre copii musulmanilor. Ti-ai putea imagina ca copii crestinilor sa ajunga martiri? Dar ai musulmanilor ajung…desi mor pentru o cauza gresita…

  • Dragă, Pegânduri…

   da, pot să-mi imaginez și copii creștinilor devenind martiri, de ce nu? Probabil vă referiți că părinții copiilor creștini nu-și educă copii pentru a deveni martiri(trebuie?)
   Eu cred ca copii creștinilor trebuie doar să-și trăiască viața de creștini…atâta tot! Dar cum pot, ei copii, să trăiască o viață de creștin dacă părinții acestora nu o fac?

   PROBLEMA la musulmanii copiilor este că ei nu mor pentru ceea ce cred (neaparat), ci mor pt că așa TREBUIE….
   Zilele trecute vorbeam cu un musulman și l-am întrebat de ce își taie băieții împrejur..mi-a zis că așa trebuie..!!

 5. „Sora Cristina, văd că Obama își dă pantofii jos, dar asta nu înseamnă că se roagă lui Allah-ul musulmanilor.”

  Allah-ul musulmaniilor?doamne..:) pana la urma daca nu v-ati dat seeama indiferent ca il numim Allah,God, Dumnezeu toti oameni de pe pamantu asta ne rugam la acelasi |Dumnezeu!:)

 6. Cosmina, bine ai venit aici. Trebuie sa-ti spun ca Allahul lor, care da, inseamna Dumnezeu, nu este acelasi Dumnezeu la care se roaga crestinii.

  Si nu, nu toti oamenii de pe pamintul asta se roaga la acelasi Dumnezeu. Multi oameni se roaga la zei falsi. Hindusii, musulmanii, mormonii, se roaga unui zeu diferit decit cel al crestinilor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s