Ţarul scolilor da adolescentilor ghiduri pentru baruri gay

Numai in administratia Obama un om care imparte ghiduri adolescentilor promovind barurile gay poate fi promovat ca Ţarul Scolilor.

Aceasta nu este o stire noua. Kevin Jennings este inregistrat ca promovind baruri gay adolescentilor din Chicago, inca din 2000.

Kevin Jennings este o persoana bolnava si perversa care nu are ce cauta in pozitia de educator. Nu are ce sa caute in prezenta minorilor, in primul rind. La o conferinta in 2000, sub pretextul promovarii tolerantei catre persoanele gay, Jennings a tinut sesiuni care au avut ca scop invatarea copiilor cum sa aiba sex.

Este educatia despre gay sex ceea ce au nevoie copiii nostri? Parinti, este asta ce vreti sa invete copiii vostri? Cu siguranta, la concursurile internationale, copiii americani vor cistiga primele locuri….

Reclame

5 gânduri despre „Ţarul scolilor da adolescentilor ghiduri pentru baruri gay

 1. Interesant subiect, insa acelasi lucru il putem pune si in dreptul preotilor catolici care nu pot sa se casatoreasca, in dreptul monarhilor de la manastiri si-asa mai departe.
  Oricum administartia Obama a facut furori si-a denigrat statutul. Ce-i dret si Cilnton a facut, insa el nu a mers intr-o latura a oamenilor cu orientari normale, ba inca se mai roaga si la Alah. Oare ce vrea sa insemne asta?
  Un semn de toleranta, un consens sau o demagogie meschina- fara precedent.

  • Nu am inteles ce legatura este intre preotii catolici care nu se pot casatori si acest tar al scolilor, homosexual, care isi avanseaza agenda copiilor din scoli. Cind iti trimiti copiii la scoala, ii trimiti sa invete sa scrie si sa citeasca, nu cum sa aiba sex, modelul gay.

 2. Ah! Rectific si spun ca e vb de Obama care se roaga la Alah si despre Clinton cu orientarile sale, de fapt sunt bune ca de-aceea a lasat femeia, nu gay(i) sa facem ce sex intre noi barbatii?
  Doamne fereste!
  Si mai spun ceva si va las, Obama cica e omul care vrea sa impace si capra si varza.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s