Elevii din Detroit au batut un nou record

Elevii din clasele a 4-a si a 8-a au avut notele cele mai mici la testele standardizate date in toata tara. Recordul, insa, l-au facut prin faptul ca aceste note sint cele mai proaste din istoria testelor standardizate.

Care credeti ca este actiunea parintilor? Mai multa responsabilitate din partea lor? Nu, doar nu o sa se lege la cap daca nu-i doare…. Asa ca parintii au decis sa faca tot posibilul ca profesorii si oficialii scolilor sa fie bagati la inchisoare.

E o idee buna? Trebuie numai profesorii sa intre la inchisoare sau si parintii care au renuntat la responsabilitatile lor? Ce e de facut?

Reclame

11 gânduri despre „Elevii din Detroit au batut un nou record

 1. Asta chiar e de tot!
  De ce sa raspunda un profesor de faptul ca elevul a fost slab la acele teste?
  Munca se face si-acasa si in clasa, dar cu totii stim ca nu ai timp sa faci intr-o ora mai nimic, doar vi cu informatia si-atat.
  Astia-s pe bune dobitoci, ma referla parintii iresponsabili.

 2. Si eu zic ca parintii sint iresponsabili dar din alte motive. Trebuiau sa isi implineasca ei responsabilitatile. Dar odata ce-l trimiti la scoala, scoala are responsabilitatea sa-l educe.

  Ce faci cind profesorii sint incapabili sau neinteresati si nu trimit teme acasa, cum stie parintle sa-si ajute copilul?

 3. Parintii sint cei mai vinovati:
  Intii fiindca isi dau votul democratilor ( al caror suporter major e sindicatul invatatorilor) si apoi fiindca isi dau copiii sa fie „spalati pe creier” (vorba prietenului dvs. D Manastireanu) de catre profesori liberali cu o agenda anti-God, anti-America, si a caror prioritate nu e sa-i invete pe copii the three „R”s ci sa le ridice nivelul de „self-esteem”, global warming awareness, muslim tolerance, si alte idei pro-gay, pro-environment, pro-animal rights and so on.

  Michigan cheltuie 10 mii de dolari per student anual; deci o educatie K-12 e in jur de $120 mii! Si care e rezultatul acestei investitii? Una bucata absolvent timpit si analfabet, si care bineinteles va vota democrat ca si parintii lui… Si cercul vicios continua.

  N-am fost capabil de „home-school”, dar ca sa-mi trimit trei copii la cea mai buna scoala crestina din California m-a costat mai putin decit Michigan cheltuie pentru un singur student!
  And my „investment” paid-off”, in my opinion, big time.
  Parerea mea e ca educatia publica e mijlocul cel mai eficient de distrugere a Americii; e mult mai daunatoare decit Hollywood, terorismul islamic, ACLU, Planned Parenthood sau orice alt dusman al Americii.

 4. WOW! Ati spus in citeva cuvinte ceea ce am incercat sa spun eu in tot blogul. S-a descoperit mina ONU in educatie, asa ca trebuie mentinut si pus pe lista neagra.

  Romanii proaspat veniti din Romania nu stiu ca exista posibilitatea homeschool, si e si greu ca nou venit, cu copii, sa faci homeschool. Dar nu inteleg ce scuza au cei care traiesc aici, stiu limba, au ajutor, etc.

  PS. D. Manastireanu nu este prietenul meu. 🙂 Nu l-am vazut in viata mea, iar pe blogul dinsului am comentat doar la 2 posturi, cred.

  • Stiu, la prieten trebuiau niste ghilimele … Iar ONU e intr-adevar United Nations vs. America: a bunch of anti-Israel, pro-Islam marxists trying to “spread the wealth around” – in the words of the last Nobel peace prize winner, Bill Ayers disciple, and community organizer-in-chief.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s