Sustinatorii legilor anti-arma trebuie sa-si verifice realitatea

Psssst…sustinatorii controlului de arme….asta se intimpla cind nu li se permite oamenilor sa se apere.

Miss Klass, un model pentru Marks & Spencer si fosta vocalista a trupei Hear’Say. a fost in bucatarie vineri dimineata, cind a vazut doi adolescenti care se comportau suspect in gradina ei.

Tinerii s-au apropiat de ferestra din bucatarie inainte sa incerce sa sparga sopronul din gradina, fapt care a determinat-o pe Miss Klass sa agite un cutit de bucatarie pentru a-i speria.

Miss Klass, 31, care a fost singura cu fiica ei de 2 ani in casa ei din Potters Bar, Herts, a sunat la politie. Cind au ajuns la casa ei a fost informata de faptul ca ea nu a avut voie sa foloseasca cutitul pentru a speria tinerii, deoarece o arma „ofensiva” – chiar in casa ei – este ilegal.

Daca ar fi sa gindim ca niste adulti inteligenti am vedea cum s-a ajuns aici. La inceput, Anglia a dat lege pentru controlul armelor, pentru „siguranta”. Apoi le-au interzis de tot. Acum s-a ajuns ca sa nu te mai poti apara nici macar cu un cutit de persoana care incearca sa te violeze sau sa te omoare.

Cum a fost in Germania inainte de cel de-al 2-lea Razboi Mondial? Guvernul a promulgat anumite legi pentru controlul armelor. Cind nazistii au ajuns la putere au promulgat legi mai aspre unde numai nazistii si prietenii lor aveau voie sa detina arme. Apoi a devenit ilegal ca evreii sa poarte arme, ca mai apoi sa le fie interzisa si detinerea unui cutit!

Cei care sint anti-arme ar spune, probabil, ca asa ceva nu se poate intimpla intr-o democratie. Dar asa ceva se intimpla in Anglia chiar acum!

Amintiti-va intotdeauna ca nimeni, repet, NIMENI nu are dreptul sa iti spuna ca nu ai voie sa te aperi, pe tine si proprietatea ta. Recomandarea mea pentru femeia din Anglia si oricine care crede in dreptul la autoaparare, e ca trebuie sa stea cu firmitate si sa lupte pentru acest drept. Altfel, Anglia va deveni o tara fara lege. Va puteti imagina cit de incurajati se simt criminalii?

Asta trebuie sa fie o lectie si pentru SUA. Trebuie sa ne pastram dreptul de a detine arme, altfel ne dezarmam pe noi insine.

Anunțuri

4 gânduri despre „Sustinatorii legilor anti-arma trebuie sa-si verifice realitatea

  1. daca conservatorii vor cistiga in uk, au promis ca vor schimba legea. acum este „reasonable force”, ca reactie impotriva celui ce vrea sa te jefuiasca in propria casa. e ciudata. pot fi 2, 3 sau mai multi pe care sa nu ii vezi. cine ii pune sa intre la tine-mine?

  2. Sa speram ca se vor schimba legile in Anglia privitor la dreptul de a purta o arma. Atita timp cit este pe proprietatea mea, neinvitat, am dreptul la autoaparare. Toata discutia aceasta este incercarea ONU de a fura acest drept al oamenilor. Ei lupta pentru dezarmarea populatiei…si uite unde s-a ajuns. Criminalii oricum nu respecta legea, cei care pierd sint acei cetateni care aplica legea.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s