America este cea mai mareata tara din lume – 1

de Kitty Werthmann, o austriaca care a asistat la ceea ce s-a intimplat in timpul lui Hitler.

Ceea ce am sa va spun, probabil ca nu ati auzit niciodata si nici nu ati citit in cartile de istorie. Sint un martor ocular al istoriei. Pot sa va spun ca Hitler nu a ocupat Austria cu tancuri si tunuri; istoria ar fi denaturata. Noi l-am ales cu 98% de voturi.

In 1938, Austria a fost intr-o depresie profunda. Aproape o treime din forta de munca a fost fara loc de munca. Inflatia si rata dobinzilor era de 25%. Zilnic, erau fermierii si oamenii de afaceri care declarau faliment. Tinerii mergeau din casa in casa in cersit pentru mincare. Mama mea a fost o femeie crestina si a ajutat citi oameni a putut. In fiecare zi pregatea supa si facea piine pentru oamenii saraci – aproximativ 30 zilnic.

Partidul Comunist si Partidul National-Socialist luptau unul impotriva celuilalt. Cartiere intregi din Viena, Linz, Graz au fost distruse. oamenii au devenit disperati si au cerut guvernului sa-i lase sa-si aleaga ei singuri conducatorii.

Ne-am uitat la vecinii din nord, Germania, unde Hitler a fost la putere din 1933. Ni s-a spus ca acolo nu exista somaj sau crime, iar nivelul de viata era ridicat. Nu ni s-a spus de persecutarea cuiva: evrei sau altceva. Ni s-a spus ca toata lumea e fericita. Si noi ne-am dorit acelasi fel de viata in Austria. Ni s-a promis ca un vot dat lui Hitler inseamna sfirsitul somajului si ajutor pentru familie. Hitler a declarat ca va ajuta intreprinderile, iar fermierii isi vor obtine fermele inapoi. 98% din populatie a votat pentru anexarea Austriei la Germania si Hitler a fost ales conducator.

Am fost nespus de bucurosi, si timp de 3 zile am dansat in strada, am avut parade. Guvernul nou ales a deschis bucatarii in cimp si toata lumea a fost hranita.

Dupa Alegeri, au fost numiti oficiali germani si ca prin miracol, am avut lege si ordine. 3-4 saptamini mai tirziu, toata lumea a avut un loc de munca. Guvernul s-a asigurat ca au fost create locuri de munca prin Serviciul Activitatii Publice.

Hitler a decis ca ar trebui ca femeile sa aiba drepturi egale. Inainte de asta, era un obicei ca femeile casatorite sa nu lucreze in afara casei. Un sot ar fi fost privit cu dispret daca nu ar fi putut sa aiba grija de familia sa. Multe femei au fost bucuroase ca au putut sa-si reia profesia de cadre didactice care anterior au fost obligate sa renunte, pentru casatorie. Si asa:

Hitler ataca educatia – elimina instructia religioasa in scoli

Educatia noastra a fost nationalizata. Am frecventat o scoala publica buna. Populatia a fost predominant catolica, asa ca am avut clase de religie. Ziua in care Hitler a fost ales (13 martie 1938) si am intrat in clasa am vazut ca imaginea lui Hitler si steagul nazist a inlocuit crucifixul. Profesoara, o femeie devotata, ne-a spus ca nu ne vom mai ruga si nu vom mai avea lectii de religie. In schimb am cintat „Deutschland, Deutschland, Uber Alles” si am avut educatie fizica.

Duminica a devenit Ziua Nationala a Tineretului, cu participarea obligatorie. Parintii nu au fost incintati de schimbarea brusca a programei scolare. Li s-a spus ca daca nu-si trimit copiii, prima data vor primi o scrisoare de avertizare, a doua oara o amenda, echivalentul a $300, iar a 3-a oara vor fi aruncati in inchisoare. Primele 2 ore au constat in indoctrinare politica. Restul zilei am avut sport. Cu trecerea timpului a inceput sa ne placa. Oh, ne-am distrat atit de mult si ne-au dat si echipamentul de sport pe gratis. Mergeam acasa si le spuneam parintilor ce timp minunat am avut.

Mama mea a fost foarte nefericita. Cind urmatorul termen a inceput, ea m-a luat de la scoala publica si m-a pus intr-o manastire. I-am spus ca nu poate sa faca asa ceva, dar mi-a spus ca, intr-o zi, cind o sa cresc mare o sa-i fiu recunoscatoare. Curicula a fost buna, dar nu a fost nici o distractie – nu sport, nu indoctrinare politica. Am urit timpul acolo, dar am tolerat. Din cind in cind, in zilele de sarbatoare m-am dus acasa. Mi-am vizitat prietenii. Stilul lor de viata libertin a fost alarmant pentru mine. Au trait fara religie. Mamele necasatorite au fost glorificate pentru ca aveau un copil pentru Hitler. Mi se parea ca societatea s-a schimbat atit de brusc. Odata cu trecerea timpului am realizat ce act mare a facut mama mea ca nu m-a expus la acest tip de filozofie umanista.

va urma

Anunțuri

7 gânduri despre „America este cea mai mareata tara din lume – 1

  1. Cineva spunea ca in Germania in perioada lui Hitler , a avut loc o invazie de demoni ( venind probabil din adinc sau din alta parte ) , fiindca in mod normal o natiune nu poate sa comita asemenea atrocitati pe care le-au comis unii germani si ii dau dreptate in aceasta privinta .
    Locuiesc in Germania de mai multi ani si pot spune ca demoni care au fost prezenti pe teritoriul acestei tari in perioada lui Hitler in Germania , se gasesc si astazi , la mai bine de 60 de ani de la terminarea razboiului .
    Hitler a fost un om manipulat personal de satana in persoana . Germania in perioada 1933-1945 , a fost dominata de prezenta satanei in mod special , posibil cu ceva calatorii si pe la Musolini si prin Japonia .

  2. Nu negam lucrarea diavolului pe pamint, dar nici el nu poate face mare lucru fara ajutorul oamenilor. Oamenii sint responsabili daca aleg sau nu sa lucreze cu cel rau.

    Trebuie sa ne rugam ca conducatorii nostri sa aleaga pe Domnul.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s