Cutremur in Haiti: de ce Obama nu are dreptul sa-si ceara scuze pentru America

Momente ca acestea ma fac sa ma gindesc in urma la toate situatiile in care Obama si-a cerut scuze pentru America. Aceasta este natiunea cea mai generoasa de pe pamint care doneaza cel mai mult atunci cind altii sint in nevoie. Inca o data, cu un cutremur de 7.0 care a distrus Haiti, Statele Unite este aceea care, nu neaparat in termeni constitutionali, trimite trupe americane si ajutor pentru a ajuta oamenii din Haiti.

Statele Unite este gata aproape oricind sa ajute pe cei in suferinta. Medicamente, doctori, mincare, adapost si donatii generoase din intreaga tara, chiar daca ne confruntam cu momente dificile, nu sint aminate pentru cei in nevoie. Intotdeauna America conduce in eforturi. Obama nu are dreptul sa-si ceara scuze pentru aceasta tara, pentru ca vedem ce se intimpla in cazuri de catastrofa.

Nu spun ca alte tari nu contribuie. Dar nu am vazut nici un exemplu in care Statele Unite nu au fost in fruntea eforturilor. Sa-ti fie rusine, presedinte Obama, pentru ca-ti ceri scuze pentru aceasta natiune, cind te afli in strainatate. Americanii au dovedit inca o data ca sint oameni buni, iar daca tot vrei sa-ti ceri scuze, cereti pentru lipsa ta de conducere care a lasat cel putin 4 milioane de oameni fara un loc de munca si in imposibilitatea de a oferi in acest moment. Obama nu are motive sa acuze America!

Armata si sectorul privat au fost, din nou, la inaltime.

Reclame

2 gânduri despre „Cutremur in Haiti: de ce Obama nu are dreptul sa-si ceara scuze pentru America

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s