America a devenit o natiune condusa de emotii, nu de logica

Am „europenizat” America. In noiembrie 2006, America a plasat coroana miscarii socialiste pe capul partidului socialist-democrat. Ei au oferit Americii statul-guvernanta, din leagan pina la mormint…iar americanii l-au cumparat. In final, Karl Marx a triumfat. Logica a pierdut!

Nu mai conteaza ca socialismul a esuat peste tot unde a fost incercat, americanii au „simtit” ca vor promisiunile oferite de socialism. Nu conteaza ca socialismul nu poate oferi nimic bun, doar faptul ca socialist-democratii au facut promisiuni, i-a miscat emotional pe cei care se afla in imposibilitatea de a gindi, de a munci sau de a produce ceva fara ca guvernul sa le directioneze existenta.

Uita-te la multimile care il adora pe Obama. (din ce in ce mai putine, e adevarat) Ei VOR ceva. VOR sa PRIMEASCA ceva de la guvern, CEVA GRATUIT! Nu conteaza ca nu exista asa ceva. Nu-s destul de inteligenti sa inteleaga acest lucru.

Deci, acum, America nu este mai buna decit unele dintre natiunile europene care au depins de America de a fi protectorul lor. In curind va exista un guvern eteric mondial, condus de islamofascisti, care va pastra popoarele sub control.

Iar America? Americanii au decis ca nu se mai merita sa lupti si sa-ti dai viata. Americanii au decis ca sclavia este stilul de viata acceptabil pentru ei. Ei sint dispusi sa renunte la ceva pentru care stramosii lor si-au dat viata…libertatea. E prea mult de lucru. Libertatea costa prea mult. Sclavia, pe de alta parte, nu costa nimic.

Putregaiul a iesit la suprafata:

– familia este o gluma. De fapt nu mai putem defini ce e o familie. Doi tati? Doua mame? Azi, casa a ajuns doar un loc de dormit.
– America a deschis granitele si a aruncat cheia. Am invitat toate hoardele sa se mute aici si sa preia controlul. Acum, americanii trebuie sa invete limba LOR, in loc invers.
– copiii nostri sint crescuti in crese si gradinite, apoi predati profesorilor din centrele de indoctrinare al guvernului, numite scoli publice.
– am feminizat bisericile, guvernul, armata. Femeile au fost mintite ca le pot avea pe toate. O minciuna! Nimeni nu a mentionat costul.

Uita-te in jurul tau. America e doar carapacea a ceea ce a fost odata. Daca nu se intoarce la Dumnezeu, la principiile Lui, America se va stinge in fata ochilor nostri.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s