Hitler afla ca Brown a cistigat in Massachusetts

MULTUMIM MASSACHUSETTS!!!!!!

Reclame

3 gânduri despre „Hitler afla ca Brown a cistigat in Massachusetts

  1. YEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY!!!

    O raza de soare!!! Lumina va inlatura intunericul…cit ar fi de mica o luminita, are putere asupra intunericului. Ca intunericul nu e vesnic…si ar fi mai multa lumina daca cei care au lumina s-ar ocupa de luminat.

    Sper sa aiba Brown mai multa minte/ numai ca in problema avorturilor ma tem ca este si el liberal. Poate ii putem trimite ceva e-maluri sa-i amintim ca viata este data de Dumnezeu si nici democrati si nici republicani sau ateisti sau liberali de nici un fel nu au dreptul la viata nimanui…decit CEl ce a dat viata!!!

  2. Abia acuma am gasit filmuletul tau…Obama failed lunch, huh? Funny!!! Daca ar sti sa fie cel putin flexibil ca si Clinton in fata dezastrului cel putin. Dar asta parca a inghitit un bat…si nu se misca de la pozitia lui de extrema stinga…nici un pic. O sa mearga tot asa pina cind mai este in office…

  3. Obama este un ideolog, niciodata nu o sa accepte sa fie flexibil si sa isi vada greselile. Sau el nu considera ca a facut greseli, pentru ca agenda lui este sa distruga America….si cam arata ca-si indeplineste planul….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s