Obama nu stie sa vorbeasca elevilor de clasa a 6-a

Cind vorbesti elevilor de clasa a 6-a, se prea poate ca nu vei vorbi despre probleme complexe de politica externa, cum se acumuleaza datoria nationala ori ce calcule defecte s-au facut pentru a pretinde ca banii de la „legea de stimulare a economiei” au stimulat, de fapt, economia.

Deci cum se face ca „cel mai destept om din istoria celor mai destepti oameni care au servit la Casa Alba” foloseste un teleprompter pentru a se adresa elevilor?

Pe tot parcursul anului 2008 ni s-a spus ca IQ-ul lui Obama este surprinzator de mare. Cu toate acestea, la scoala elementara Graham Road din Virginia, presedintele nu se poate adresa elevilor fara un teleprompter. Elevii de clasa a 6-a sint foarte complicati, domnule presedinte. Le plac jocurile video, Miley Cyrus si Family Guy.

Mai crede cineva ca nivelul de inteligenta a lui Obama este superior oricarui alt presedinte? La urma urmei, Bush nu a folosit un prompter cind s-a adresat elevilor. Exista un motiv serios ca Obama le predica copiilor despre note bune, in timp ce el isi ascunde propriile note. Ideea ca Obama este inteligent a fost complet fabricata. S-ar putea ca el sa fie cel mai ignorant intelectual lider de cind eroul lui, Stalin, a condus in URSS.

Reclame

4 gânduri despre „Obama nu stie sa vorbeasca elevilor de clasa a 6-a

  1. A gresit teleprompterul…sau telepamperul…ma rog…cineva i-a dat notita gresita si tu il faci de ris acuma…bietul de el…

    Daca scria acolo o reteta de macaroane cu brinza, le-ar fi spus cum se fac macaroanele…ce crezi…!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s