Evolutia este imposibila matematic

Evolutionistii spun ca timp+sansa= orice e posibil. Ei argumenteaza ca viata a inceput sa se dezvolte cu 3 miliarde de ani in urma. Este oare destul timp pentru ca viata sa apara? Matematic, nu. In loc sa le dam evolutionistilor 3 miliarde de ani, le vom da 30 miliarde. Hai sa vedem daca exista posibilitatea ca in 30 miliarde de ani viata sa se dezvolte in toata complexitatea sa.

Molecula cea mai simpla are 400 amino-acizi, asezati intr-o ordine specifica. Sint destui 30 miliarde de ani pentru a rezolva un puzzle de 400 de bucati? Sa vedem. Prima data sa sa-l simplificam la 100 de bucati care trebuie sa fie aranjate intr-o anumita ordine. Dar cine ii stie ordinea? In loc de 1,2,3,4… ar putea fi 37,24,92…Cite combinatii ar fi posibile? Daca inmultim 1x2x3x4…x100 vom avea numarul de combinatii posibile pentru a rezolva puzzleul de 100 de bucati. Numarul este unul mare: 10 la puterea 158. Asta inseamna numarul 1 cu 158 zerouri la sfirsit. Numar masiv, nu?

Ati stiut ca nu exista atitia atomi pe Pamint? Atit de mare este numarul! Va ginditi ca in 30 miliarde de ani este timp destul pentru a rezolva puzzle-ul? Ati stiut ca 30 miliarde de ani are 10 la puterea 18 secunde? Daca impartim 10 la puterea 158 la 10 la puterea 18 avem 10 la puterea 140 combinatii posibile care ar trebui sa se intimple in fiecare secunda timp de 30 miliarde de ani, inainte ca legea probabilitatii sa gaseasca combinatia corecta pentru a rezolva un puzzle de 100 de bucati.

Nu uitati ca cea mai simpla proteina are 400 amino-acizi intr-o ordine specifica. Matematic, nu exista sanse ca in 30 miliarde de ani viata sa se dezvolte si sa evolueze. Iar evolutionistii inca nu au explicat cum a aparut viata din materie fara viata.

Multi oameni de stiinta spun ca nu stiu cum a aparut viata, dar odata ce a aparut a evoluat in felul asta. Dar nu poti sa incepi cu viata fara sa explici cum a aparut.

Daca este imposibil matematic ca un puzzle de 100 bucati sa fie rezolvat in 30 miliarde de ani, cu mult mai imposibil este sa rezolvi un puzzle de 400 de bucati in 3 miliarde de ani.

Reclame

4 gânduri despre „Evolutia este imposibila matematic

  1. Foarte interesanta ideea. Din pacate, un evolutionist iti va ridica urmatoarea problema:
    Desi calculul este corect, e clar ca e improbabil dar nu imposibil. Numarul de combinatii este enorm, dar conform teoriei hazardului pe care ei o tot folosesc, poate s-a nimerit bine la incercarea 134 ( ca exemplu ). Si nu a fost nevoie sa se mai treaca prin toate combinatiile posibile.

    Eu personal cred ce spune Biblia despre Creatie, vroiam doar sa subliniez ca demonstratia nu doveste ca e imposibil, ci improbabil.

  2. Da, sa zicem ca este posibil ca la combinatia 134 proteina cea mai simpla sa se fi format. De ce astazi nu mai vedem nici o astfel de transformare? Si cum ar explica aparitia vietii? Oricit incearca evolutionistii sa-si explice religia, nu face sens.

  3. sustinatorii teoriei evolutioniste probabil vor si manca supa rezultata dupa o luna de asteptari ca morcovii, sarea, apa si restul sa conlucreze fara vreo forta superioara.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s