Un tata mindru

Considerate ca fiind unele din provocarile cele mai extreme ale alpinismului, „Cele 7 virfuri” au fost catarate doar de vreo 200 de alpinisti.

Johnny Collinson, un homeschooler de 17 ani, a avut ambitia sa le catere pe toate 7.

Tatal si familia lui sint mindrii de el. Felicitari!

Reclame

6 gânduri despre „Un tata mindru

  1. Nu cred, pentru ca nu avea posibilitatea. Daca lipsea atita de la scoala vinea politia dupa el. Citi din Romania, de 17 ani, au facut asa ceva?

    Vreau sa iti arat ca cei invatati acasa pot supravietui in societate, nu este nevoie sa se duca pe o insula parasita.

  2. Din nou, aici nu discutam ca daca voia sau nu, daca si altii pot sa faca sau nu. Normal ca si altii pot sa faca, si au si facut-o. Insa nu toti au posibilitatea ca la 17 ani sa le catere pe toate 7. Din nou, un motiv sa spunem ca cei invatati acasa au aceleasi posibilitati, chiar si mai multe, de a face fata societatii in care traiesc.

  3. Nu mai bine cadem de acord sa nu cadem de acord? Pe mine nu ai sa ma convingi niciodata ca sistemul acesta este benefic. Nu pot sa cred asta cand stiu CAT trebuie un copil sa acumuleze. Cat este attention span pt un copil si cum il oboseste psihic atentia dascalului indreptata mereu catre el.

  4. Atention span se poate rezolva cu pauze mai dese. In scoli ora este de 50 minute. Oare toti pot sa stea atenti timp de 50 de minute? Acasa, se pot lua pauzele necesare, dupa posibilitatile fiecaruia.

    Poate atentia dascalului oboseste psihic un copil, dar nu cred ca un copil se plinge ca parintele ii da atentie. Dimpotriva, copiii pling dupa atentia parintilor. Din nou, presupui ca un copil nu poate acumula CAT trebuie sa stie, nu conteaza ca studiile arata ca acumuleaza mai mult decit cei din scolile publice.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s