Este mai destept decit unul de clasa a 5-a

Alex Jaeger este un baiat care la 11 ani va participa la cursurile universitatii din Pittsburg, Kansas. A invatat acasa din clasa a 3-a si a putut sa-si urmeze propriul ritm, un lucru care nu putea sa-l faca daca era in scoala.

Felicitari si succes pe mai departe!

6 gânduri despre „Este mai destept decit unul de clasa a 5-a

 1. De unde stii? Poate ca faptul ca a putut sa se pregateasca in ritmul propriu a putut inainta la acest nivel. Pe linga asta, are si posibilitatea sa mearga mai departe. Copiii din scolile publice nu aceasta posibilitate.

 2. Nu ai de unde sti nici ca asta este singurul motiv pentru care a ajuns acolo.
  Pentru a sustine teoria ta ar trebui sa iei individul si sa il pui in o scoala publica. Dar nu se mai poate acum, nu? Asa ca nu folosi asta drept argument.

 3. Ne uitam la ceea ce exista si comparam. Copii invatati acasa si care pot inainta cu programa mai repede decit altii au posibilitatea sa mearga mai repede la facultate.

  La fel, ne uitam la cei din scolile publice. Unii mai destepti, iau clase mai avansate, dar nu cred ca s-a intimplat niciodata ca un copil de 11 ani sa sara peste atitea clase ca sa poata sa mearga la facultate.

  In scolile publice trebuie sa urmezi calea trasata de guvern.

 4. Probabil la varsta de 24 de ani va avea si un doctorat intr-un anumit domeniu…Pana la urma daca el vrea asta(sa fie un geniu mic si socially awkward) atunci e decizia lui si nu trebuie fortat sa se comporte ca toti ceilalti…in articol se spunea ca unii ar fi ingrijorati ca nu se poarta ca un copil…atata timp cat el isi doreste asta…..sper sa fie lasat in pace si sa devina un nou geniu demn de urmat :)).

 5. Eu sper ca va fi lasat sa isi continue copilaria. E bine ca poate sa se realizeze academic, dar sa nu uite ca la 11 ani mai are ani pina se dezvolta si in celelalte domenii. Dar cum spui, daca asta isi doreste el…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s