Guvernante nationale: razboi zaharului

Americanii continua sa isi piarda locurile de munca, iar Obama declara alt razboi asupra societatii americane. Razboiul de astazi este declarat zaharului. Intr-o alta incalcare clara a Amendamentului X, el a declarat razboi zaharului din scoli,
fortind scolile sa accepte un mandat federal care va elimina zahaul si bauturile dulci din scoli.

Asta asteptam de la un presedinte? Nu are interesul sa-i invinga pe teroristi dar se lupta cu prajiturile? Barry si Michelle au devenit guvernante nationale.

O parte din planul lui Michelle este sa extinda programul subventionat de stat ca sa ofere micul dejun la scoala. Credeti ca aici e vorba despre obezitate? Aici se incearca sa se dea guvernului cit mai mult timp posibil pentru a influenta copiii. Pentru a-i indoctrina. Pentru a le spala creierele.

Ei se folosesc de iluzia ca ceva bun se intimpla in scoli, cind de fapt nu este niciodata „pentru binele copiilor”. Altfel scolile publice nu ar fi intr-o stare atit de jalnica. Parintii nu mai conteaza, pentru ca oricum sint prea prosti ca sa stie cu ce sa-si hraneasca copiii. In curind vom vedea in scoli astfel de masini:

.

Reclame

6 gânduri despre „Guvernante nationale: razboi zaharului

  1. hei, sint de acord ca cele naturale sint mai bune. Dar asta trebuie sa fie decizia mea, nu sa mi-o impuna vreo organizatie criminala sau vreun guvern. Ca eu vreau sa consum zahar (ceea ce e foarte natural) sau grasimi (untura, slanina, – foarte natural) sau sare iodata, care e treaba unui guvern? Nu este, daca traim intr-o tara libera. Dar asta este problema, socialismul si-a intins tentaculele in toata lumea si in toate aspectele vietii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s