Eliminarea istoriei din scoli

Din ce in ce mai multi copii sint lipsiti de educatia privind Constitutia si istoria perioadei cind a fost adoptata. Cel mai evident, astazi, este Carolina de Nord.

Sistemul de scoala publica doreste sa elimine din programa scolara toata istoria Statelor Unite inainte de 1877. Asta inseamna ca copiii nu vor invata despre Declaratia de Independenta si referintele sale catre Creator, Constitutia si cum a fost ratificata precum si despre Federalist Papers.

Rebecca Garland, sefa cu academicele in Carolina de Nord, a spus ca vrea sa se predea o istorie cu care copiii simt o conectie. Probabil o conectie cu „hope and change”. Copiii trebuie sa uite primul Amendament si, cu siguranta, trebuie sa arunce ideea ca au drept constitutional sa se inarmeze pentru a-si proteja libertatea fata de fortele opresive.

Cei mai mari oameni din istorie vor fi lasati afara din manualele de istorie. George Washington, Thomas Jefferson, James Madison, Abraham Lincoln. In citiva ani, copiii vor invata ca istoria a inceput la 5 Noiembrie 2008. Asta este ceea ce se vrea ca copiii sa stie.

Ei nu doresc copii care sa devina lideri. Au nevoie pentru adepti in uniforma maro. In momentul in care copilul iese in evidenta va fi drogat cu Ritalin. Predarea Constitutiei si istoria parintilor fondatori formeaza oameni care pun la indoiala intentiile unui guvern care mergeazi la tribunal unde, scuipind pe Amendamentul 4, spera sa primeasca aprobarea pentru a urmari oamenii prin telefonul mobil. (iPhones)

Dupa cum miscarea Tea Party se raspindeste in America si dupa cum oamenii redescopera ce inseamna The Bill of Rights, nu e de mirare ca inceputul istoriei Americii este dat afara din scoli. Si atunci ne mai miram de ce scolile publice sint o epava. Oameni ca Rebecca Garland vor sa jefuiasca copiii de o perioada uimitoare a istoriei – o perioada in care puterea a fost sacrificata pentru binele general al omului.

Aceia care nu cunosc responsabilitatile si drepturile unui om liber, vor sacrifica aceste drepturi pentru promisiunile unui guvern tiranic.

Reclame

4 gânduri despre „Eliminarea istoriei din scoli

  1. Cine zice ca nu traim intr-o tara socialista? Nu asa a fost in Romania? In cartile scolare erau numai partile care le-au convenit comunistilor…si „cum” le-au convenit lor sa fie interpretate. Eu istorie am invata de la taticul meu…

  2. Ieri m-a sunat cineva din partea unei companii care face contracte dintre companiile mici cu guvernul. A incercat sa ma convinga ca e o idee buna sa fac contract cu guvernul, pentru ca-mi va da bani sa ma extind…etc.

    Eu l-am intrebat daca e american si daca sta in America. Mi-a raspuns ca da. Atunci l-am intrebat sa-mi spuna unde scrie in Constitutie ca guvernul are puterea sa ia bani de la oameni si sa-i dea companiilor private? N-a stiut.

    L-am intrebat daca stie ce scrie in Constitutie, daca a citit-o vreodata. Mi-a spus ca nu. I-am spus sa-i fie rusine, e american si nu-si stie Constitutia, atunci cum vrea sa-si stie drepturile? De unde stie daca ce face guvernul e legal sau nu, daca nu stie legile?

    Asa ca nu numai de stazi e chestia asta cu spalarea creierelor… Asta se intimpla de muuult, de cind ONU si comunistii au luat puterea in scoli!! Si atunci ne miram ca Obama a fost ales?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s