Excrocul Phil Jones, cel cu incalzirea globala, e disperat

Farsa cu incalzirea globala se adinceste tot mai mult. Cultistul cu incalzirea globala, Phil Jones, de la Universitatea din Anglia -Est, a recunoscut ca nu exista incalzire significanta in ultimii 15 ani.

Cei care umbla cu minciuni nu sfirsesc cu bine odata ce minciunile sint descoperite. La fel se intimpla cu Phil Jones, excrocul care a fost prins falsificind temperatura globala pentru a avansa pacaleala cu incalzirea globala.

In timpul scandalului de anul trecut, Jones a fost tras la raspundere despre email-urile descoperite. De atunci, spune el, viata acestui om care a facut aproape posibila pierderea libertatii, a devenit mizerabila.

Ziarul „Sunday Times” a scris ca Jones a incercat sa se sinucida de cind a fost prins ca aincercat sa manipuleze datele climatice.

Incidentul a avut influenta serioasa asupra sanatatii lui. A pierdut din greutate si foloseste medicamente pentru a putea adormi. El a spus ca ajutorul familiei lui, in special al nepoatei lui de 5 ani l-a facut sa renunte la gindurile de sinucidere: „Vreau sa o vad crescind.”

Domnule Jones, cei mai multi dintre oamenii din America vor ca sa-si vada nepotii si copiii crescind. Noi vrem ca ei sa creasca intr-o lume libera, nu intr-o lume manipulata de oameni de stiinta mincinosi si de cei de la ONU. Ei, care vor ca sa scada nivelul de viata al oamenilor doar pentru ca guvernul sa justifice taxele puse, in timp ce ONU cistiga tot mai mult control prin semnarea tratatelor daca Jones nu era prins.

Nu am simpatie pentru tine, domnule Jones!! Nu imi pare rau de dizgratia in care va aflati!!!

Iar ONU ar trebui adusa in fata curtei de judecata!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s