Din ce in ce mai mult control federal al educatiei

.
Repeta dupa mine: Guvernul nu este solutia!

Acum ca am stabilit asta, hai sa vorbim despre un alt val de control federal care ne vizeaza copiii si nepotii. Presedintele Obama, fara ca cineva sa acorde o atentie deosebita, a semnat un proiect de lege in care au fost dati $4.35 miliarde pentru programe in educatie. Nu s-a votat aceasta lege, nu s-a dezbatut, dar printr-o decizie executiva legea a fost semnata. Pina in prezent 41 de state au acceptat. Doar Alaska si Texas au refuzat.

Aceasta lege impune standarde nationale cu bani federali ca guvernul sa fie sigur ca statele coopereaza si devin dependente. Iata citeava dintre caracteristicile programului:

– guvernul stabileste standardele in invatamint, care trebuie indeplinite de catre fiecare stat daca vor sa-si primeasca finantarea. Traducere: profesorii vor pregati copiii doar pentru a trece testele nationale, nicidecum nu le vor da o educatie adecvata, li se vor impune anumite manuale care contin ideologii liberale radicale (etatiste).

– standardele nu includ doar lectura, scrisul si matematica, dar si programe prescolare si educatie emotionala si sociala. Nu mai conteaza studiile care arata ca acei copii crescuti acasa sint mai bine dezvoltati intelectual si emotional. Unchiul Sam nu vrea ca parintii sa-si creasca proprii copii. Iar cind vorbim despre educatia intelectuala, putem spune indoctrinare??

– standardele se bazeaza pe valori de referinta internationala. Aceste valori vin de la ONU, care in loc sa invete ca drepturile sint inerente si vin de la Dumnezeu, declara ca drepturile sint acordate de catre ONU. Mai mult, ONU invata redistribuirea averilor, legalizarea avorturilor, casatoria gay, dezarmare nucleara si tratate asupra mediului.

– data si informatii despre copii vor fi colectate. Nu numai ca aceste informatii sint private, dar pune presiune pe profesori pentru a-si atinge norma. Ca sa-si pastreze finantarea, scoala va trisa la teste sau se va asigura ca copiii ramasi in urma cu materia vor sta acasa in ziua testelor.

– aceste date vor fi folosite pentru a transfera copiii in programele corespunzatoare (considerate de catre un birocrat) de la gradinita la facultate.

Scopul in edicarea unui copil este de a invata o persoana sa creada, sa gindeasca si sa actioneze intr-un anumit fel. Etatistii inteleg acest lucru mai bine ca oricine. Cine doriti sa aiba controlul asupra copilului vostru? Washington, DC? ONU? Sindicatele profesorilor? Sau parintele?

Reclame

4 gânduri despre „Din ce in ce mai mult control federal al educatiei

 1. Toti cei enumerati la sfarsit sunt doar uneltele prin care asa-zisa „elita” globalista care conduce SUA, isi face treburile murdare impotriva copiilor tarii si nu numai cei americani.

  Nu degeaba are loc indoctrinarea homosexuala inca din gradinita (nu glumesc), am atins subiectul aici:

  http://eufrosin.wordpress.com/2010/01/07/visul-american-e-gata-romani-ce-mai-asteptati/

  Tot acolo se afla si indemnurile pe care un om care a trait in America timp de 40 de ani, le face romanilor de-acolo si stie ce vorbeste, caci le cunoaste situatiile personale la prima mana.

  Globalistii ne vor indobitociti si debili dpv mental si fizic: nu degeaba se fac in SUA celel mai multe vaccinuri copiilor, cu rezultatele pe care le cunoastem.

  Chiar daca reusesti sa le oferi copiilor o educatie de I-a mana acasa, cultura inconjuratoare e suficient de toxica incat sa nu le priasca. Iar daca in ciuda ei reusesti, ii insfaca in colegiu, unde copiilor „homeschooled” li se acorda prioritate la admitere, spre mandria parintilor.

  De fapt, de-abia asteapta sa puna mana pe ei si sa ii perverteasca.

  http://eufrosin.wordpress.com/2010/01/18/experienta-mea-cu-ivy-league/

 2. Sint de acord ca este multa manipulare. Insa sint destule cazuri in care oamenii nu sint infascati si pervertiti, mai ales ca nu toti se duc la Ivy League. Cunosc, aud si citesc despre multi oameni care nu se lasa pacaliti.

  Dar este trist ca sint atitia oameni care nu sint interesati de asa ceva.

 3. Nu numai care sint crestini nu vor mai intra in invatamint, dar si cei care vor alege aceasta meserie, vor fi marginalizati. In ziua de azi, cu cit esti mai comunist si mai iubitor de teroristi avansezi mai mult in cariera.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s