Computerele Apple si copiii chinezi

Va fi interesant de vazut daca cultul utilizatorilor de computere Apple, cu o demografie liberala mare, va ramine loial dupa cele intimplate recent. Steve Jobs, un liberal, s-a angajat in capitalism nenorocit care include folosirea copiilor in construirea Mac-urilor, iPod-urilor si iPhone. Vor trece liberalii cu vederea acest lucru si vor continua sa se lupte cu companiile de petrol, de asigurare si cu cele de pe Wall Street?

Apple a sarbatorit descarcarea celei de a 10 miliarde melodie si sint curioasa cum anti-capitalistii liberali vor reactiona la computerele Apple, considerind loialitatea lor la numele brandului. La urma urmei, Steve Jobs a finantat unele dintre cele mai mari nume anti-capitaliste din Congres, ca Nancy Pelosi.

Apple Computers a recunoscut saptamina trecuta ca s-au folosit de copii pentru construirea aparatelor. Au cautat mina de lucru mai ieftina, asa ca au gasit ca in China, munca copiilor costa aproape nimic.

Aceste practici sint acuzate de liberali, dar Steve Jobs, un liberal cunoscut, se foloseste de forta de munca ieftina pentru a da americanilor computere ca cei de la Organizing for America sa poata sa organizeze raliuri pentru iubitul lor presedinte Barry Soetoro. Totul este facut posibil cu ajutorul liberalului Steve Jobs prin participarea in capitalismul pe care liberalii ii ataca. Vor declara liberalii ca Steve Jobs e un ticalos, asa cum fac cu producatorii de energie? Vor boicota ei computerele Apple cum fac cu companiile de asigurare medicala? Ma-ndoiesc.

Companii ca Apple, care doneaza puternic Prtidului Democrat obtin trecere atunci cind vine vorba de etica atunci cind e sa obtina un profit. Companiile de petrol, de asigurari si altele sint demonizate pentru ca fac exact ceea ce face Apple – profit. Va plac sau nu companiile petroliere, dar sint sigura ca nu veti gasi un copil lucrind la sondele de petrol.

Anunțuri

4 gânduri despre „Computerele Apple si copiii chinezi

  1. companiile petroliere isi justifica pe deplin existenta, pentru ca daca de azi nu va mai exista petrol, nu va mai exista transport! Iar apple nu va pati nimic … . Dar totusi, nu ma pot abtine sa nu zic: Fara apple nu ar muri nimeni ..fara petrol ar paraliza o lume intreaga…so, f(–) apple

  2. Aici este vorba de standard dublu. Daca o companie tine cu democratii, poate sa face ce vrea, fara sa fie trasa la raspundere. Dar daca o companie cotizeaza la republicani, va fi distrusa….

    PS. No swearing.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s