O diploma de facultate nu este un drept al omului

Fie ca dorim sa recunoastem sau nu, exista unele persoane care nu au absolut nici o treaba sa mearga la facultate. Cu citva timp in urma au existat scoli profesionale, unde se invata o meserie. Daca cineva a vrut sa devina mecanic auto, scoala il invata lucrurile fundamentale pentru ca acesta sa poata gasi un loc de munca bun, sa-si sprijineasca familia si sa contribuie societatii.

Sint persoane care nu au ce cauta la facultate. Dar in lumea corecta politic in care traim, asa ceva nu este acceptabil de pomenit. Toti trebuie sa mearga la facultate, si, daca este posibil, guvernul sa le plateasca studiile.

Bineinteles, atunci cind spunem ca guvernul ar trebui sa plateasca pentru asta, spunem ca contribuabilii ar trebui sa plateasca, pentru ca guvernul nu are banii proprii. Este nevoie sa-i ia de la contribuabili in primul rind.

In curind vom vedea o lege in care fiecare persoana care vrea sa mearga la facultate va fi capabila sa faca acest lucru, pe cheltuiala contribuabililor. Acest lucru este gresit! Nu exista nici un drept la o diploma de facultate!

Greseala se face atunci cind se confunda UN DREPT cu UN BUN. Tot ceea ce costa, scoala, mincare, imbracaminte, este UN BUN. Drepturile unui om nu costa! Viata, libertatea, sint drepturi date de Dumnezeu, nu de ONU, si nu au pret!

Pastrati-va drepturile si nu le vindeti pentru niste bunuri!

Reclame

3 gânduri despre „O diploma de facultate nu este un drept al omului

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s