Zimbete :(


Reclame

6 gânduri despre „Zimbete :(

 1. Am auzit ca multi democrati congresmani si senatori au inceput sa fie „curtati” intr-un mod mai neplacut: cu amenintari si scrisorele „frumoase” si unul a primit chiar un glont „din intimplare”…in oficiul lui…ma mir ca ceva mai drastic nu s-a intimplat inca…o nebunie a nebuniei…asta este ce se intimpla…si unii inca sint orbi si nu vad.

 2. Rodica, asta se intimpla republicanilor de mult timp, dar nu fac atita galagie ca democratii. Crybabies! Asta este un joc politic ca sa discrediteze the Tea Party movement. Ori sa aiba scuze de ce nu tin Town Hall meetings, ca sa nu fie luati la intrebari de ce au votat pentru Obamacare.

  Poate ca ceva drastic inca nu se va intimpla, dar in si dupa 2014, cind va intra totul in vigoare, lumea nu va fi chiar asa pasnica….

  • Textele astea-s cuvint cu cuvint luate din marele Sean Hannity (cel cu doar 8 clase, si alea la coada vacii). Spalare pe creier de pe la Faux News.
   Romanasii emigrati sunt victime sigure la o asemena propaganda, saracii…

   • De unde stii ca sint cuvint cu cuvint luate din marele Sean Hannity? Chiar asa atent il asculti incit ii memorezi cuvintele? Sau probabil, ca fost securist ce-si tortura sadic victimele, te-ai pripasit acum pe plaiul american si-ai devenit un masochist care se auto-tortureaza uitindu-se la Fox News…

    Fa bine dumneata si nu mai schimba canalul de la Keith Olbermann! Ca vezi, saracu de el, cum i se raresc telespectatorii si nu prea are cine sa-i asculte timpeniile…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s