Ziua tacerii

Ziua tacerii, care este sponsorizata de reteaua de homosexuali si lesbiene (GLSEN) se apropie. Anul acesta va avea loc in 16 Aprilie. In aceasta zi, mii de scoli publice vor permite elevilor sa ramina tacuti pe parcursul zilei promovind astfel obiectivele si agenda GLSEN.

Parintii care nu sint de acord cu celebrarea acestei zile isi pot exprima opozitia prin tinerea copiilor acasa in ziua aceea si notificind administratorii scolilor, profesorii si membrii consiliului scolilor, explicindu-le motivul.

Daca toti parintii crestini ar lua atitudine la tot ce se intimpla azi in scoli, asa ceva nu s-ar intimpla si cei care lupta impotriva principiilor lui Dumnezeu nu ar mai avea nici o putere. Pentru ca cel rau sa cistige trebuie ca cei ce pot face ceva bun sa nu faca nimic.

Reclame

6 gânduri despre „Ziua tacerii

 1. Eu stiu ca copii crestini merg la scoala cu brosuri pentru a-i convinge pe colegii lor sa se pocaiasca. Ti se pare normal ca sa li se interzica acest lucru?
  Nu prea cred. Asta inseamna libertate de exprimare. 1. Tu ca si crestin/a ai dreptul sa spui in ce crezi si sa iti asumi public identitatea ta. De ce persoanele gay nu au acelas drept?
  Daca o fata gay vrea sa mearga la balul de absolvire cu iubita ei, este acuzata ca se afiseaza prea mult. Totusi daca o fata crestina refuza sa iasa cu baieti necrestini sau vrea sa vina la acelas bal cu prietenul ei crestin (pentru ca ea asta e, crestina si e ceea ce simte ca e bun pentru ea) nu se gasesc obiectii?
  Cum a spus si Isus, nu faceti altora ce nu vreti sa vi se faca voua.
  Toate cele bune si Hristos a Inviat!

 2. Poate ca in Romania copiii crestini merg la scoala cu brosuri crestine, dar in America asa ceva este interzis. Asa s-a inceput si in America, cu „si ce daca?” si uite unde s-a ajuns.

  Un profesor nu mai are voie sa isi tina Biblia pe birou, inchisa, fara sa vorbeasca din ea. Un antrenor nu mai are voie sa se roage inainte de inceperea meciului, un copil nu mai are voie sa mearga la scoala imbracat cu tricou cu mesaj crestin. Si multe altele.

  Dreptul de exprimare se aplica tuturor, doar crestinilor nu. Persoanele gay au exact aceleasi drepturi ca si ceilalti. Problema de aici este ca in scoli se merge sa se invete carte, nu este loc de activism. Ai auzit de vreo zi a tacerii in care sa se sarbatoreasca crestinismul? Dar islamul? Dar budismul?

  Sa fim seriosi, ceea ce cer homosexualii sint lucruri extra, pe care ceilalti nu le au.

  Iar daca ar fi sa vorbim de Isus, El a spus sa nu acceptam pacatul. De ce sint surprize atunci cind crestinii nu accepta ca homosexualitatea ar fi un lucru normal?

 3. Exista o asfel de zi (cand crestinii isi serbeaza opozitia fata de homosexualitate) este imediat dua ziua tacerii, a doua zi. Copii vin la scoala cu tricouri s brosuri. Exista situri speciale unde acestea sunt invatati cum sa deosebeasca un elev gay si cum sa ii vorbeasca despre „pacatul” lui.
  Deci nu ma luati cu din astea, crestii nu au dreptri? Crestii au luat in USA dreptul oamenilor gay la casatorie, in California.

  • Aaa, deci aici nu e vorba de drepturi, aici e vorba ca homosexualii vor sa schimbe definitia casatoriei.

   Dar hai sa vedem cit de ipocriti sint. Daca ei vor sa schimbe definitia si sa nu fie dintre un om si o femeie, unde ne oprim? Daca un om vrea sa aibe 15 neveste, sa-l lasam?

   Dar daca un om vrea sa se „casatoreasca” cu copii sub 10 ani, sa-i dam voie? Dar daca un om vrea sa se „casatoreasca” cu ciinele? Sau cu vaca, sau cu calul? De ce nu i-am lasa? Daca isi cer si ei drepturile, ca si cei homosexuali ce facem? Unde ne oprim?

   Asa ca toti oamenii au aceleasi drepturi, ceea ce vor homosexualii este sa redefineasca o societate intreaga.

 4. „Tu ca si crestin/a ai dreptul sa spui in ce crezi si sa iti asumi public identitatea ta. De ce persoanele gay nu au acelas drept?”

  Una este credinta, alta sexualitatea. Hai ca deja deviem de la orice bun simt.

  Homosexualitatea in afara faptului ca este un pacat, distruge individul, distruge si trupeste si sufleteste.

  Dumnezeu sa va ajute sa va reveniti caci nu va dati seama. Ne dam legi ca sa ne aprobam neligiurile?:(

  • Ana, ai mai auzit vreodata pe cineva sa se identifice bazat pe pacatul din viata lui? Ai mai auzit pe cineva sa spuna ca e mincinos si ca isi vrea drepturile? Ca si cum as veni la tine si as spune: Buna, Ana, stii, sint hoata, sper ca nu ai nimic ca vreau sa-mi cer drepturile, doar sint si eu om…

   Nivelul ridicat de practici homosexuale este din cauza ca societatea de azi nu-L mai slaveste pe Dumnezeu, ci se inchina naturii si omului. Ei au nevoie de multa rugaciune din partea noastra.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s