Scrisoare pentru poporul american

Intr-un an, poporul american este martorul celei mai mari minciuni orchestrate inteligent de catre presedintele obama si intreaga sa administratie. Minciuna este o agresiune convingatoare care hraneste nevoia oamenilor care ori nu sint suficient de educati pentru a intelege asaltul asupra noastra a tuturor, ori sint foarte saraci si nevoiasi si au nevoie de ingrijire.

Presedintele obama hraneste cu otrava acesti oameni, dindu-le ideea ca lor li se cuvine sa ia de la bogatii care au trait si au lucrat intr-o democratie care intelege ca capitalismul este singurul adevar care pastreaza o natiune sanatoasa si hranita.

Minciuna este foarte profunda si presedintele Obama a fost instruit foarte bine in metoda Alinsky si ar fi foarte important ca fiecare american sa stie ce fel de metoda este aceasta.

Este o invatatura socialista, marxista, care incetul cu incetul violeaza aceasta natiune, distrugind apararea noastra, facind loc extremistilor islamici. Lumea s-a uitat la noi ca la un simbol al sperantei si al prosperitatii, iar acum se intreaba ce va deveni intreaga lume daca America isi pierde puterea. Poporul american care intelege exact ceea ce se intimpla s-au unit cu miile, promitind ca vor sta impreuna ca o unitate de dragoste si libertate pentru toti oamenii, din toate categoriile sociale, tremurind la ideea ca aceasta natiune, odata mare, va fi o tara din lumea a treia.

Acesta este primul presedinte care a slabit Statele unite ale Americii. Presedintele Obama se foloseste de agresiune si aroganta pentru agenda proprie, impotriva vointei poporului american, atunci cind el ar trebui sa se foloseasca de vointa si agresiunea lui impotriva dusmanilor nostri.

Fiecare american iubitor de pace si adevar si pentru securitatea natiunii trebuie sa se alature Tea parties in statele lor. Opozitia isi va continua tactica; vor minti si isi vor instala proprii batausi printre noi. Toata lumea trebuie sa acorde o atentie deosebita cine sta linga ei. Ii putem indeparta pe mincinosi si agitatori. sa stam toti in lumina lui Dumnezeu. Sa nu ne separam. Putem si vom triumfa. Dumnezeu sa ne binecuvinteze pe toti!
Jon Voight ~ 10 Aprilie, 2010 ~

Anunțuri

31 de gânduri despre „Scrisoare pentru poporul american

 1. Hai ca n-am timp de corectarile tale! Du-te si veziti de blogurile tale, nu ma mai deranja!

  PS. Te-a deranjat ca am scris obama dar nu ai vazut ca am scris Dumnezeu cu litera mica, din greseala. Se vede unde sint prioritatile tale!

 2. obama hussein este un fals profet într-adevăr. Numai niște minți leneșe sau bolnave de oportunism gângav l-au putut osana fără ai cunoaște persoana implicată fățiș în ceea ce se cheama întronarea antropolatriei, cu instrumentarul de rigoare: marxism, comunism, socialism, sodomie, și nu la urmă ateism! gene robinson, prietenul gay, și pastor episcopal *(?) al președintelui obama, pledează la vedere pentru adevărata natură a acestui porc care nu ține deloc seama de dumnezeii părinților săi (nici de Cristos și nici de Allah) nu se împiedică el, chiar dacă pare să fie favorabil demenței islamului, dar asta este din rațiuni pur economice.
  alin cristea nu trebuie să te sperie, trebuie doar trecut la spam pentru că și el la rându-i, bag seama că e mereu pe dos ca să nu zic pe invers cu referiri la altfel de dos!
  În ceea ce-l privește pe Jon Voight, mă surprinde plăcut poziția sa.
  Nu da mărgăritare la porci – dă-le spam că e destul!

 3. Multumesc pentru comentariu.

  Nu mi-e frica de Alin, ma distreaza. S-a facut singur zeul blogosferei si este suparat ca nu vin sa-i aduc sacrificii pe altar. Chiar daca scrie corect dpdv gramatical, pentru mine nu conteaza atita timp cit este intunecat de o ideologie gresita.

 4. imi place cum ATAKA tovarasu DANcos!:

  …alin cristea nu trebuie să te sperie, trebuie doar trecut la spam pentru că și el la rându-i, bag seama că e mereu pe dos ca să nu zic pe invers cu referiri la altfel de dos!…

  • Stii cine ataca? Cristea. Stii cum? Cu aceeasi metoda invatata de Obama de la mentorul sau marxist, Alinsky. De aceea nu suporta sa se vorbeasca adevarul despre Obama, pentru ca cine se aseamana, se aduna.

   Una din tacticile pe care le-a invatat Obama de la mentorul sau marxist Alinsky si pe care Cristea o aplica este:

   Pick the target, freeze it, personalize it and polarize it.

   Cristea si-a ales tinta, prin motivul „gramaticii” ingheata dialogul si polarizeaza „victima”. Ghinionul lui este ca sint persoane care nu se lasa intimidate de actiunile lui si nici nu ii aduc ofrande.

   Numai cine se identifica cu astfel de persoane si ideologii este deranjat de adevar.

   • si eu folosesc un limbaj anormal: limbaju de lemn al epocii trecute si actuale, adica dupa cum mis tratat de scumpa noastra patrie; poate pe altii ii trateaza mai bine; si pe mine m-a corectat ALIN AL VOSTRU, da nu m-am suparat: am dat aceleasi esplicatii; esprimarea la care m-am referit suna a amenintare de fost TOVARAS ateu, las si fricos… tot in halu asta ma amenintau si cei de la PARTID, si cei de la SECURITATE! credeam ca am scapat … da tot ei is in frunte… Ehhhhhhhhhhhhh…

   • #1 – Cristea nu este „al nostru”. Nu l-am vazut in viata mea si sper nici sa nu am ocazia.

    #2 – Nici eu nu m-am suparat cind m-a corectat la inceput. Asta este gramatica care m-a invatat partidul lui comunist. Dar cind el a facut greseli si i-am atras eu atentia stii ce a facut? A raspuns ca un mojic! M-ai vazut sa pun eu posturi pe blog si sa-i atrag atentia? M-ai vazut sa-l fac varza calita? Asa ca m-am hotarit sa nu-i iau in considerare corectarile.

    Asta a fost si sfatul care mi l-a dat Dancos, nu a fost nici o amenintare. Daca Cristea continua doar sa corecteze, comentariile lui vor fi sterse.

    De aceea trebuie sa scri civilizat, fara sa acuzi pe nimeni ca e tovaras sau ateu, las si fricos….Dialogul este mai potrivit asa.

 5. tovaras nu am fost niciodata cu ateii, cu lasii, cu fricosii si mai ales nu cu psihoanagramatii. in ceea ce ii priveste pe tovarasii lui Alin, micul eliade cum ii mai spun eu, adica malzebutii, mangaloii si belzebutii (tovarasii sai cu filetul pe invers) nu am avut niciodata afaceri cu dansii. apoi nici cu degraba intrebatorii gangavi de vorbe fara rost, ”interesati” in aflarea unor raspunsuri despre Ce, Cum, Unde, Cand… cand ei au deja raspunsul la toate.
  Links, recht, links, recht! ‘aaarș!!!

 6. Cristina, Alinsky despre care vorbesti tu nu este el parintele metodei cu pricina: genul de dialog in raspar, cand fara argumente se sustine o idee, anormala, impotriva evidentelor asupra carora se arunca anatema confuziei si a neincrederii, este in fapt o arma a Satanei, eficienta atunci cand crestinul in loc sa-si stearga praful de pe talpi si sa-si vada de drum se aseaza la masa polemicii cu acela care stie ca trebuie sa faca un singur lucru: sa semene indoiala! Lui alin cristea i-am spus micul eliade intrucat manifestarea sa dualista, de drac si de dumnezeu, este una din telectualele manifestari ale marelui eliade in Incercarea Labirintului. Asadar cu cineva care deopotriva-i drac si dumnezeu ce dialog poti purta, pentru ca din start reperele si notiunea insasi de reper este vaduvita de intelesurile sale.
  Cat despre avocatii acestuia sau a altora ca el: sa ingane cat poftesc, alta stiinta nu au.

 7. Schiuz-mi, Cristina. Nici eu nu stiu cine-i Alin, da gramatica tre’ sa stim, mai alses cand bloguim. Si eu am invatat gramatica pe vremea comunistilor si o stiu foarte bine dar nu o folosesc in semn de protest! Nu am acuzat!!! pe nimeni ca e tovaras. Despre tovarasie se stie cam putin. Majoritatea AU RAMAS cu termenul folosit de comunisti caruia COMUNISTII i-au si dat alt inteles!!! Cred ca stii care este intelesul lui REAL? Daca nu stii o sa-ti povesteasca DANcos asta al vostru. Sper sa foloseasca un limbaj civilizat si fara subintelesuri… Pana acum cam lasa de dorit.O fi el aliatul vostru, treaba voastra. Vad ca sfatuitor va este.

  citez din scrierile tale: Asta a fost si sfatul care mi l-a dat Dancos…

  Eu nu ma amestec. Pastrati-l alaturi de Alin.

 8. Nici un schiuzmi. Nu are rost sa vi cu tabere aici ca nu are sens. Al nostru, al vostru. Ai ceva de spus despre postul scris? Esti binevenit. Dar nu cred esti cel mai potrivit sa spui cine e al nostru si cine e al vostru.

  Esti deranjat ca-l fac pe Obama idiot? Esti deranjat ca-l fac comunist? Esti deranjat ca spun ca Obama face tot ce poate sa distruga America? Dialogul este binevenit.

  • Pe mine nu ma afecteaza catusi de putin Obama asta al vostru. E presedintele vostru, e problema voastra ce intentii aveti.

   Pe mine m-au rascalit niste amintiri triste cand am citit despre banarea lui Alin. La fel pateam si eu inainte de ’89: eram banat de comunisti si securisti.
   Atat. Punct.

   Imi cer scuze de la cei care nu au inteles ce m-a deranjat. E greu de digerat o asa problema. Comunismul si securitatea.

   • Sa fim seriosi. Te deranjeaza comunismul, dar stai intr-una din tarile comuniste.

    Nu stiu cum se transmite la tine la televizor, dar daca cineva vine la o emisiune si incepe sa injure, este „bleeped”, nu vei auzi injuraturile. Asta pentru ca este comunism? Nu, pentru ca sint niste reguli de decenta. Le incalci, esti amendat. La fel si cu Cristea asta. A intrecut orice masura de bun simt. Nu pot controla ce scrie pe blogurile lui, are dreptul sa scrie ce prostii vrea, dar deocamdata pe blogul meu, eu pun regulile.

    Iar regula mea este asta: nesimtirea nu este acceptata. Nu ma dau inapoi de a aduce argumente ca sa imi sustin pozitia, imi place dialogul, pentru ca invat. Dar cuvintele nerusinate trec la spam.

    Esti binevenit oricind sa-ti spui parerea despre ce postez, sa aduci argumente la pozitia ta, dar sa nu aducem in discutie cuvinte care nu folosesc nimanui.

 9. Cristina, eu te rog să nu pledezi pentru mine – nu e nevoie.
  Că tot vorbeam despre Alinsky, ce citești la comentariul de mai deasupra ta se cheamă etapa imediat următoare aceleia în care au fost consumate argumentele ”logice”; etapa asta se cheamă speranța unei tranziții cât mai rapide către mahala. În ivrit cuvântul mahala se traduce prin boală. Așadar – mahala, mahalagiu și mahalageală. Stratagema este gândită a fi viguroasă și având scopul ”sincer” de a susține articolul postat de tine.
  Dacă etapa aceasta, de tranziție, va dura prea mult, și aici nu va avea rezultat, va fi dezbătută cu savoare pe alte bloguri, și dovedită la fel de ”științific” ca ”argumentele” de mai sus.
  Este interesant însă un lucru de observat: drama României postdecembriste este că, hahalerele și mișeii acestei țări batjocoresc oamenii de bine, azvârlind asupra lor boalele care le animă cugetul. E un fenomen real, HOȚUL STRIGĂ HOȚII, că lumina este numită întuneric și întunericul este numit lumină. Este o axiomă a teologului masoneriei, Albert Pike care spunea că Adonai este Prințul Răului și al Întunericului în timp ce Lucifer este Prințul Luminii și al Păcii! Este la modă, încă, să îți categorisești adversarii cu Securistule, Comunistule! Și dacă observi, indirect, ai permisiunea de la dânsul – câtă mărinimie – să mă păstrezi, dar nu oriunde, ci acolo unde trebuie, la stâlpul infamiei. În ceea ce mă privește nu simt nicio amenințare în spusele neicii de mai sus. Într-un fel, părerile sale pot fi asemuite cu acele telefoane, primite de la necunoscuți, și care încep invariabil așa:
  – Alo, cine e acolo? cum te numești?
  iar eu le răspund doar atât:
  – Știi că ești ”glumeț” (ca obama), tot tu suni și tot tu vrei să știi cine e la telefon! Noapte bună!
  iar vocea continuă:
  – du-te la ….. și închide telefonul!

  • Nu am pledat neaparat pentru tine 😉 ci am vrut sa readuc discutia la subiectul discutat. Sint persoane carora le place doar sa arunce cu noroi, pentru ca nu au argumente plauzibile de adus in discutie.

   Doar nu o sa facem Romania Evanghelica numarul 2, sa se vorbeasca vrute si nevrute. Greseli fac, o poza mai strimba pun, dar continui sa invat de la cei care am de invatat. Namolul nu mi-a placut nici la Techirghiol. 🙂

   • nu traiesc intr-o tara comunista, cum zici tu. ai citatu’ acilea:

    Sa fim seriosi. Te deranjeaza comunismul, dar stai intr-una din tarile comuniste.

    am fost alungat foarte elegant de system!

    Si comunismul nu ma deranjeaza chiar de loc. As veni in Cuba voastra ca e cald si bine, da’ nu stiu daca are internet; nu de alta, sunt curios cine sunt astia pe care-i tot citati !

    Cat despre injuraturi te contrazici: ti-ai lasat pretenii sa injure si nu i-ai blipedat de loc. Chiar daca faci ce vrei, au scris foarte

   • Asa ai scris mai sus: Imi cer scuze de la cei care nu au inteles ce m-a deranjat. E greu de digerat o asa problema. Comunismul si securitatea.

    Deci ai recunoscut ca te deranjeaza doua lucruri: comunismul si securitatea.

    Dar acum scri: Si comunismul nu ma deranjeaza chiar de loc. Acum care este, te deranjeaza comunismul sau nu?

    Eu spun direct: ma deranjeaza comunismul si comunistii. Toti comunistii sint niste lenesi si puturosi care vor banii celor care muncesc. Astia nu ar trebui sa deschida gura ci ar trebui sa pupe miinile si picioarele celor care le platesc welfare-ul.

    For iur informeisan, Canada este o tara comunista iar America ii calca pe urme. Daca e pina intr-acolo….nu mai exista tara libera, toate au iz comunist….

 10. Comentariul e pentru blogul lui Rodica, la „Catelul cu coada”, despre criticile lui Alin. M-a pus „pe ganduri”, caci de vreo doua saptamani nu pot sa pun comentarii pe blogul ei.

  Toate lucrurile lucreaza spre binele tau, sora Rodica, atita vreme cat iubesti pe D-zeu. (chiar daca avem aceeasi virsta, scuze pt. „tutuiala).
  AC-ul e in realitate o dalta (cam tesita si rotunda, ce-i drept) cu care Dumnezeu te desavarseste si te ciopleste, facand sa iasa la iveala Rabdarea si Indelunga Rabdare. Asa ca el este de fapt o scula dumnezeiasca!!… (dar nu-i spune asta, Doamne fereste, ca se-ngamfa si mai tare).

  Poate c-ar fi vremea sa incercati metoda cu carbunii aprinsi. Adica la prima critica ce v-o face, la primul ‘’i” in plus sau in minus ce vi-l descopera, sa-l laudati cata desteptaciune i-a dat Dumnezeu, si ca fara el, blogosfera crestina romaneasca o se se duca de rapa. Spuneti-i ca in fiecare zi o sa-l purtati in rugaciune, deoarece el, Marele Mogul, piatra unghiulara a “blogoslovelii” evanghelice e de neinlocuit, si avem mare trebuinta in fiecare zi de el ca sa ne invete, sa ne mustre, si sa ne calauzeasca intr-ale blogaritului corect si gramatical dar mai ales politic.

  Dar oare cum s-ar putea face asta fara sa para linguseala si minciuna?!? (ceea ce de fapt, ar fi!)
  Hmm… Incurcata chestie! Mai bine tac.
  Still better to call a spade – a spade, I think; Adica badaranul tot badaran ramane, nu conteaza diplomele si lungimea CV-ului.

 11. gramatica asta e tare greu de priceput si invatat
  te inteleg si mi-e jena ca trebuie sa ma repet:


  Asa ai scris mai sus: Imi cer scuze de la cei care nu au inteles ce m-a deranjat. E greu de digerat o asa problema. Comunismul si securitatea.

  referirea a fost pentru comentatori !!!
  na-i invatat nimic de la comunistii astia: nici gramatica, nici sa citesti printre randuri… iti trebuiesc esplicatii prea amanuntite: cere de la Alin ca le da friiiii oricum.

  cat despre america, va ajunge unde trebuie, cu toti ameicanii ei!
  iar canada e comunista dupa parerea ta, sau dupa a invatatorilor tai? si la capitolu’ asta ai lagune!

  n-am gasit nimic inca despre ideologii vostrii; par a fi niste noi prooroci care va dirijeaza gandurile…

 12. Eu cred ca comentezi doar ca sa te distrezi. Nu face sens nimic ce scri. Iar ca n-am invatat nimic de la comunisti…e un compliment…desi indoctrinarea e greu de sters.

  America, Canada, Romania, totul va lua foc, iar oamenii vor ajunge acolo unde le e locul. Asta e lucrul care ma sperie cel mai putin.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s