Prostia nucleara lui Obama

.
„Ultima data cind am verificat, Sarah Palin nu este un expert in probleme nucleare,” a spus Barry Soetoro (aka Barack Obama).

Presedintele Obama a ridicat din umeri la comentariile lui Sarah Palin, atacind cunostintele sale de arme nucleare. Inca o data, Obama dovedeste ca este un idiot. Guvernatorul din Alaska este un jucator important in strategia nucleara moderna ale Statelor Unite.

In Alaska se gaseste cel de-al 49lea batalion de Rachete de Aparare. Batalionul 49 este o divizie a Garzii nationale Alaska. Cine a comandat, la un moment dat, Garda nationala din Alaska? Da, asa e, fosta guvernatoare Sarah Palin.

Palin a avut autorizatii de securitate care multi guvernatori nici nu stiu ce sint. Spre deosebire de alti guvernori, Palin fost informata cu regularitate privind aspecte militare clasificate, de securitate nationala si combatere a terorismului. Cind a candidat cu McCain la presidentie ea a avut o autorizatie de securitate mai mare decit Obama si Biden impreuna.

Faptul ca Obama a spus ca Palin nu are habar despre arme nucleare arata cit de putin habar are Obama privind armele nucleare. Sarah Palin, tine-te tare! Vorbeste cu putere! Presedintele nostru este singurul care nu are idee despre ce se dezbate azi in toata lumea privind armele nucleare.

Gluma democratilor ca Sarah vede Rusia de acasa de la ea nu li se mai pare amuzanta deloc!

Aceasta este replica ei:

[

21 de gânduri despre „Prostia nucleara lui Obama

 1. Rodica, zeul blogosferei s-a coborit la noi, pamintenii, si ne-a luminat ca nu mai avem voie sa spunem idiotului – idiot sau etatistului- etatist. Doar el are dreptul sa puna nume oricarui nu i se inchina si el este cel care are cuvintul final!

  Trebuie sa incepem sa-i construim un altar al arogantei!

 2. Cristina ,

  Eu nu am obiceiul sa-i spun unui nepocait prost , atit mai mult unui copil a lui Dumnezeu , insa vad ca tu nu te-ai sfiit sa-l faci idiot pe Obama , in timp ce mie mi-ai sters comentariul ca am afirmat ca ai mintea intunecata .

 3. Si eu sint impotriva acestui om in anumite privinte , ba chiar il consider un criminal de clasa pe latura faptului ca promoveaza avortul la femei , insa totusi in ce priveste nivelul lui intelectual cred ca il depaseste cu mult pe al tau . Si ca atare pina ai sa ajungi tu la nivelul lui intelectual cred ca mai ai de mancat multe dimineti si nu paseaza nicicum sa faci prost pe un om mai destept decit tine .

  • De unde stii ca nu?

   Tocmai mi-am invatat fata la clasa de Worldview ca legile lui Dumnezeu sint politicizate. Orice lege, orice actiune care se face intr-o tara, se face ori conform legilor Lui, ori impotriva legilor Lui. Ca si crestini, de ce am sta cu miinile incrucisate cind sint incalcate legile lui Dumnezeu, cind am putea fi informati si sa facem ceva sa indreptam lucrurile?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s