Ziua Nationala de Rugaciune declarata neconstitutionala

Ziua nationala de Rugaciune a fost declarata de presedintele Truman si a fost stabilita permanent de Presedintele Reagan. Aceasta a fost celebrata in prima Joi a lunii Mai.

Dar, o judecatoare din Wisconsin a declarat aceasta zi neconstitutionala. Aceasta judecatoare este produsul scolilor liberale care cred ca Constitutia este hirtie igienica. Ziua Nationala de Rugaciune nu obliga pe nimeni sa se roage. Niciunde in Constitutie nu scrie ca exista o separare intre biserica si stat, asa ca afirmatiile ei sint nefondate.

Ronald Reagan a spus odata:

If we ever forget that we are One Nation Under God, then we will be a Nation gone under.

Nu sintem departe de a atinge adincul.

Reclame

12 gânduri despre „Ziua Nationala de Rugaciune declarata neconstitutionala

 1. mereu trebuie sa fie cate unul care sa vorbeasca cand trebuie sa taca, exact asa a facut si judecatoarea aceea. Asta se intampla datorita faptului ca acest gen de oameni nu reuseste sa inteleaga cu adevarat insemnatatea acestei zile sau a acestui eveniment.

 2. Acest fel de judecatori sint indoctrinati din scoala si sint conditionati sa nu inteleaga Constitutia asa cum a fost scrisa.

  Judecatorii activisti inventeaza legile in loc sa le aplice.

 3. este si natural si constitutional, intr-adevar, dar asta ar insemna sa platesti fiecare profesor in parte sau sa inveti singur. Acum, nu stiu cum este in alte tari, dar in Romania, avand in vedere salariile „mari” de nu se poate, iti vine foarte greu sa-i platesti pe fiecare in parte. Acum, nu stiu ce sa zic… Oricum, la angajare ai nevoie de o diploma pe baza careia esti angajat, iar ca sa obtii acea diploma, e destul de mult de munca.

  Parerea mea.

 4. Daca statul ar taxa doar cit este necesar sa-si acopere cheltuielile pe serviciile pe care este dator sa le ofere (politie, armata, etc), oamenii ar avea salarii mai mari, si s-ar putea sa fie platiti profesori, tutori sau un parinte sa stea acasa.

  Oricine doreste o diploma va lucra ca sa fie capabil de a o detine, nu crezi?

 5. Asta este pentru ca oamenii nu stiu…atitia ani de indoctrinare comunista au invatat oamenii sa nu se uite la responsabilitatile personale, ci se uita la stat pentru rezolvarea problemelor….un lucru pe care statul nu este capabil sa-l faca.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s