E ilegal sa fi ilegal

Guvernatoarea Arizonei, Jan Brewer, a semnat un proiect de lege in care a dezlegat miinile politiei in confruntarea lor cu emigrantii ilegali. Arizona este partea de granita cea mai aglomerata privind traficul de droguri si de persoane, estimind prezenta a 460.000 emigranti ilegali. Phoenix este considerat orasul violurilor.

Aceasta lege considera ca fiind o crima prezenta ilegala in statul Arizona. Ofiterii de politie au dreptul sa intrebe oamenii despre statutul lor, iar ilegalii nu au voie sa fie angajati. Obama a numit legea aprobata ca fiind „gresita” si a insarcinat Departamentul de Justitie sa determine daca aceasta lege este legala.

Ceea ce este „gresit” aici este un presedinte cu capul patrat care pune ILEGALII mai presus de siguranta cetatenilor LEGALI. Iresponsabilitatea vine din partea guvernului. El a spus:

Aceasta include, de exemplu, eforturile recente din Arizona, care ameninta sa submineze notiunile de baza de echitate pe care le pretuim ca americani, precum si incredera in politie.

Obama aduce ideea marxista de „echitate” (fairness) in cadrul dezbaterilor. Chiar daca nu exista dreptul constitutional de echitate, Obama continua sa faca presiuni cu aceasta idee. Ei bine, hai sa punem citeva intrebari cu privire la corectitudine, la nepartinire:

– Este corect ca cetatenii LEGALI sa plateasca, cu banii cistigati cu greu, ingrijirile celor ILEGALI? NU!

– Este corect ca oamenii sa-si vada rudele si pe cei dragi impuscati de traficantii de droguri, iar guvernul sa nu faca nimic? NU!

– Este corect ca se trec droguri peste granita, in comunitatile noastre unde copiii pot avea acces mai usor la ele? NU!

– Este corect ca bandele de drogati vin sa tulbure pacea in comunitatile in care traim? NU!

– Este corect ca casele americanilor cinstiti sint jefuite de acesti criminali care trec granita ilegal? NU!

– Este corect ca valoarea caselor scade in comunitatile unde acesti criminali fac acte de vandalism? NU!

– Este corect ca americanii trebuie sa se supuna legilor, cum ar fi aceea a asigurarii medicale, dar mexicanii care trec ilegal granita nu trebuie sa-si faca griji cu privire la legile din Statele Unite, deoarece stiu ca Obama le va acorda amnistie? NU!

– Este corect ca muncitorii ILEGALI duc in jos pretul salariilor? NU!

– Este corect ca banii contribuabililor sint cheltuiti pentru a oferi beneficii acestor ILEGALI – cum ar fi asistenta medicala si educatie? NU!

Acesti bani ar trebui sa fie folositi pentru a oferi ajutor veteranilor, batrinilor sau acelor LEGALI care au nevoie. Cite miliarde de dolari au fost risipiti pentru cei care au decis sa incalce legile tarii?

Celor care sinteti impotriva legii care s-a dat in Arizona, vreau sa va intrebati: va place crima? Sinteti de acord ca pedofilii sa fie lasati liberi? Dar criminalii??

Reclame

2 gânduri despre „E ilegal sa fi ilegal

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s