Guvernul detine 51% din economie

.
Reprezentativa Michelle Bachmann puncteaza o tendinta alarmanta. Piata libera este consumata rapid de socialism. Guvernul federal detine 51% din economie. Asta suna mai mult a China decit a Statele Unite. Acest lucru este socant si ar trebui sa minie toti americanii pentru ca ne pierdem libertatea si capacitatea de a crea prosperitate in aceasta tara.

5 gânduri despre „Guvernul detine 51% din economie

  1. Ataci guvernul continuu, chiar dacă este unul ales de către popor. Până la urmă, dacă asta vrea poporul, care-i problema?
    Susții că ești creștină; iată ce zicea apostolul Pavel despre guvern: „Ascultați de mai marii voștri, și fiți-le supuși, căci ei priveghează asupra sufletelor voastre, ca unii cari au să dea socoteală de ele…”[Evrei 13:17] Sau era și el corupt de ideile socialiste?

  2. Nu cred ca esti informat destul de bine. Poporul nu a vrut nationalizarea sistemului de sanatate. Pe Obama si acolitii sai nu i-a durut nici in cot. Poporul nu a vrut nationalizarea GM si Chrysler, dar Obama si acolitii sai s-au facut ca nu aud.

    Poporul nu a fost de acord cu bailout after bailout, dar comunistul Obama s-a facut ca nu aude. Uita-te la procentul de popularitate pe care-l are…si dupa aceea sa-mi spui daca crezi ca poporul e de acord cu ce face.

    Biblia ne invata sa ascultam de Dumnezeu in primul rind. Daca conducatorii incalca Biblia, de cine crezi ca ar trebui sa ascultam, de Dumnezeu sau de conducatori?

  3. Obama incalca mai mult decit Biblia…de la bunul simt la bunurile fiecarui individ din moment ce trimite banii luati din taxe pentru tot felul de timpenii: de la a plati Plan Parenthood sa faca avorturi in Africa la a da bani palestienienilor ca sa aiba cu ce sa cumpere material de facut bombe…ca nimic altceva nu stiu sa faca…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s