Interzis: purtarea sau desenarea steagului!

Daniel Galli si cei patru prieteni ai sai de la scoala din Morgan Hill, California, au indraznit sa vina la scoala imbracati cu tricouri pe care era desenat steagul american.

In timp ce aveau pauza de masa, directorul adjunct al scolii a venit la cei cinci baieti si le-a spus sa-si intoarca tricourile pe dos pentru a nu ofensa pe cei de etnie mexicana din scoala. Baietii au refuzat si au fost trimisi acasa.

Oare acest director adjunct stie ca a incalcat drepturile studentilor aflate in Primul Amendament? Sa fie considerata o ofensa faptul sa porti un tricou cu steagul Americii…..in America?

Credeti ca acesta este un exemplu izolat?

Unei fete din Santa Rita, California, i s-a spus ca sa nu deseneze steagul american la o clasa de desen, pentru ca este ofensiv.

Cind vor intelege oare parintii ca scolile nu sint de partea lor? Nu voi intelege niciodata de ce parintii inca isi mai trimit copiii in astfel de centre de indoctrinare….

Reclame

6 gânduri despre „Interzis: purtarea sau desenarea steagului!

    • Psst! Nu-i dati lui Barry Soterica ideea de-a se declara rosu… adica Redskin (sau Native American in limbajul P.C.); mai „native” de-asa nici ca se poate! Va scapa prea usor de balamucul cu certificatu” – tocmai acum cand unele state vor sa dea legi care sa impiedice aparitia pe listele electorale a candidatilor care nu-si pot dovedi cetatenia…

    • Cum sa-i trimita? Nu ai vazut ce onoare i-a dat lui Claderon in Congres ca sa vina si sa-si bata joc de legile americane?

      Cetatenii nu mai au drepturi, doar teroristii si ilegalii!!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s