Bani federali = control federal

O eleva din clasa a 3-a a fost trimisa in detentie pentru o saptamina pentru ca a avut nerusinarea sa aiba o bomboana ca desert.

Directorul scolii si directorul districtului scolar au spus ca pur si simplu s-au conformat cu legea care limiteaza dulciurile in scoli, altfel nu vor mai primi fonduri federale.

Da! Lumea va fi distrusa daca un copil maninca o bomboana!

Este trist ca multi din America ignora acest lucru. Incet, incet, sintem mituiti ca sa renuntam la drepturile noastre. Pentru un dolar aici, un dolar acolo, guvernul isi va forta agenda in toate aspectele vietii noastre.

Pentru ca scoala sa nu piarda fondurile federale, profesorii trebuie sa incalce drepturile parintilor de a putea spune ce pot sau nu sa manince copiii lor. Scoala pierde fondurile federale platite de parinti in taxe. Ironic, nu?

Dupa destule discutii, batrinii din azilul din Savannah, Georgia, li s-a dat inapoi dreptul de a se ruga inainte de mincare. Ati mai vazut asa ceva? Sa ai aprobare de la guvern ca sa-i multumesti lui Dumnezeu pentru mincarea pe care o ai inainte?

Guvernul vrea sa intre in fiecare aspect al vietii noastre si daca nu ne trezim, ajungem mai rau decit cei care au trait sub Mao, Stalin sau Hitler. Care dintre voi vrea sa-si trimita copiii sa fie hraniti de Unchiul Sam?

Anunțuri

Un gând despre „Bani federali = control federal

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s