Multumiri Armatei!

Azi e Ziua Fortelor Armate. Va multumim!

4 gânduri despre „Multumiri Armatei!

 1. Sunt emotionat si profund impresionat sa vad romani ce gasesc de cuviinta sa onoreze aceasta zi.
  Acest blog face cinste tuturor emigrantilor care au un dram de recunostinta pentru tara aceasta libera in care ne aflam.

  Cind ma gindesc la miile de oameni ce-au pierit in temnitele comuniste, visind in zadar sa ajunga sa se bucure macar de o zi de libertate in aceasta America – ma doare sa vad cum unii romani liberi si nerecunoscatori o ponegresc atit pe ea, cit si pe soldatii ei, care nu fac altceva decit sa-si dea viata pentru libertatea altora.

  Mutumiri pentru tot ce scrieti and keep up the good work!
  Eu unul sunt mindru sa impartasesc faptul ca sunt de acord cu absolut tot ce ati scris pina acum, desi nu prea gasesc timp pentru comentarii.
  Alex Pop
  P.S. Doua dintre emblemele de mai sus – Army plus Navy – le afisam cu mindrie pe masinile noastre, avind baieti la ambele Academii militare. ( Am avut si pe aceea cu Marines – pe vremea cind baietii mei erai inca in liceu, si cind in fiecare Simbata dimineata, vreme de doi ani ii duceam undeva in munti sa aiba “fun” cu multa transpiratie, in cadrul unui Marine Cadet Program. Those weekends helped my sons’ transformation from boys into men…)

 2. Nu am destule cuvinte de apreciere pentru aceia care isi sacrifica viata pentru tara lor, pentru ca noi sa fim liberi. O fac pentru ca oamenii sa fie liberi. Liberi sa fie si idioti, daca ei asta aleg.

 3. Thanks for the kind words, Rodica!
  Si de asemenea multe multumiri si felicitari pentru consistenta hrana spirituala pe care o servesti gratis cititorilor blogului tau; ii costa doar un click ca sa aiba acces la comori de intelepciune care pe tine te costa efort si timp ca sa le aduni, sa le traduci, sa le scrii pe blog… Ilustratia cu vulturul, de exemplu, ce-ai postat-o astazi e superba.
  De aceea inteleg cit de tare dor frustrarile cauzate de cei ce se ocupa cu bagatul betelor in roate. (But you do a good job standing up against the bullies – be they even of the heavyweight kind… By the way, I wrote something in the MC’s defense the same way I did for you, but he didn’t publish it yet; maybe I wrote some inappropriate stuff).
  Anyway, Manuella and I would continue to visit your virtual house regularly, dear neighbor, but starting tomorrow I’ll be back at school after work, so my blogosphere visits will be more sporadic.

  Stay strong, be happy and enjoy God’s blessing on you!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s