Hiroshima vs Detroit – dupa 65 de ani

Hiroshima, atunci si acum:

.
Detroit, 65 de ani dupa Hiroshima:

.

.
Ce a cauzat distrugere mai mare – bomba atomica sau politica liberala?

Anunțuri

15 gânduri despre „Hiroshima vs Detroit – dupa 65 de ani

 1. Si cind te gindesti ca distrugerea provocata de politica liberala a avut loc in timp de pace, nu razboi!
  Asta se intimpla peste tot unde liderii sint pro-welfare si anti-business.
  Asa ca nici California nu e departe. O treime din welfare-istii Americii traiesc (adica lenevesc) in California . Satule de atita jecmaneala si taxare, multe business- uri au inceput sa se care de pe-aici; drept rezultat, s-a micsorat venitul de pe “biruri”, desi “putorile” se-nmultesc… Urmeaza falimentul.

 2. In loc ca America sa dea bani la FMI ca sa bailout Grecia, mai bine si-ar fi vazut de problemele domestice. Dar cind un conducator vrea distrugerea tarii, redistribuirea de avere i se pare solutia cea mai buna.

 3. Baiul e ca redistribuirea de avere consta in penalizarea celor productivi pentru a suporta pe cei neproductivi. O solutie sigura de a falimenta tara.
  Chiar acum am auzit la news ca vor sa ne mareasca iar taxa pe venit in California. „Trebuie sa facem cumva rost de bani” – zicea o suportera a acestei tax increase – fiindca nu ne putem permite sa taiem din programele de welfare; atitia oameni depind de aceste programe”…
  E ridicol sa vezi pe acesti „dependenti”: oameni sanatosi, buni de munca, care se pricep sa mulga sistemul si sa prosteasca pe naivii ce predica asa-zisa „social gospel”.
  Cea mai mare rata de obezitate se gaseste la acesti „saraci” cu burta, laptopuri si televizoare in fiecare camera.

  A trebuit saptamina trecuta sa intru intr-un government supported housing. Dependentul sef al familiei avea vreo 300 de pounds si se juca video games, enervindu-se cind a trebuit sa intrerupa game-ul pentru a-mi deschida usa. Casa era plina de stuff in fiecare camera , parca era un depozit de haine , electronice si mobila.
  Cind am plecat de-acolo mi s-a facut greata la gandul ca multi din acesti asa-zis nevoiasi se pretind a fi crestini, care voteaza constiincios numai Democrat, „ca doara ei au grija de noi, nu zgircitii de Republicani”…

  Am observat in cei douazeci de ani de cind sint aici ca majoritatea celor care nu muncesc, sint pe welfare sau au joburi de guvern – voteaza Democrat si critica mereu America, in timp ce majoritatea celor care sint proprietarii unui small business, voteaza Republican si sint patrioti, avind adesea si un Stars and Stripes pe casa sau masina. Fiindca adeseori trebuie sa intru in casele clientilor, ma bucur enorm cind vad steagul Americii fluturind afara: sint aproape 100% incredintat ca am de-a face cu oameni din „tabara” mea, care nu l-au votat pe Obama!…

  Anyway, sorry for this rambling; am simtit nevoia sa ma racoresc cumva, undeva, si am facut-o aici.
  Probabil sint frustrat ca astazi am avut de-a face cu un Obama guy, crestin bun -crede el – care se-ndoapa zilnic cu stiri de la MSNBC. Programul favorit: Rachel Maddow!!!
  Pai, sa nu-ti vina sa urli si sa-ti dai pumni in cap?
  Cum poate cineva care zice ca se inchina aceluiasi Dumnezeu ca mine, sa se adape cu minciunile unei lesbience care-si bate zilnic joc de oamenii, principiile si valorile pe care eu le pretuiesc??

 4. E trist ca astfel de oameni neinformati anuleaza votul celor informati. Lor le place socialismul, dar traiesc de pe urma capitalismului. E logic? Are sens? Normal ca nu.

  Stii cum poti sa annoy un liberal? Sa folosesti facts and logic cu el!

  • Sofisme, sofisme. Sau falacies, falacies….

   Cine o uraste pe Rachel? Unde ai dovada ca eu o urasc? E prea indoctrinata ca sa gindeasca de una singura, mi-e mila de ea, n-o urasc.

   Liberalismul e o boala mintala.

 5. Da, corectie. E indoctrinata cu doctrina liberalismului, aka etatismului. Oricine o imbratiseaza este demn de mila si are nevoie de rugaciuni. Parca noi romanii nu stim ce e comunismul, trebuie sa ne invete Rachel…care a luat de bune un site satiric.

 6. Nu stiu ce este NS. Dar de ce nu vrei sa recunosti ca liberalismul e o boala mintala? De ce nu vrei sa recunosti ca socialismul/comunismul aduce mizerie in viata oamenilor?

  Din nou fac apel la religia ta. Daca esti atee si crezi ca fiecare are dreptul sa traiasca cum vrea, de ce te legi de modul de viata al altora?

 7. Pai eu nu sunt religioasa. Daca nu sti ce inseamna NS, eu m-am inselat in privinta ta, nu esti nationalista.
  Socialismul este bun atata timp cat cei care se bucura de protectia sociala sunt oamenii muncitori, nu toti parazitii veniti de pe alte continente (tiganii in primul rand). Socialismul fara internationalism este practic NS. Eu sunt impotriva liberal-stangistilor, si nu ateii sunt cei care spun ca fiecare are dreptul sa traiasca asa cum vrea, ci capitalistii tai. Capitalismul este o utopie la fel de paguboasa ca si comunismul. Victimele acestor sisteme politice se numara in sute de milioane pentru fiecare tip de oranduire.

 8. Cum am explicat in alt comentariu, FIECARE om este religios.

  Socialismul e bun pentru lenesi si pentru atei. Este bun pentru marxisti, leninisti, stalinisti, maoisti…nu pentru crestini.

  Omul are dreptul sa traiasca cum vrea, in limita legilor morale. Ateii nu au legi morale, deci atunci crimele sint acceptate. Sau alte lucruri pe care crestinii le numesc pacate.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s