Pentru!

RUSINE!!!!!

Reclame

9 gânduri despre „Pentru!

 1. Buna dimineata!( la noi)
  Am tras un ochi pe cele doua programe- sunt pentru scoala particulara?
  Cati ani se invata in colegiu? Cum se incheie?
  P.s.Obiectele de studiu sunt obligatorii pentru toti copiii inscrisi?Exista si optionale?
  Multumesc mult!

 2. Buna dimineata!

  Cele doua programe sint facute de mine pentru cele doua fete pe care le am. Noi am ales sistemul de invatamint la domiciliu unde avem libertatea sa alegem ce vrem sa ne invatam copiii.

  Fiecare parinte care alege acest sistem are dreptul sa aleaga ce subiecte vrea ca sa fie studiate de catre copiii lui.

  Nu sint la curent cu limbajul din Romania, dar cind te referi la colegiu, te referi la facultate? College?

  Ca parinte, atunci cind va termina liceul fata mea, am dreptul sa-i dau „diploma” de absolvire. Este recunoscuta de majoritatea facultatilor si universitatilor si in general si acelea care nu o recunosc, dupa un test este declarata valabila.

  Stiu ca o sa ai intrebari, e un sistem care in Romania nu este legal si nici acceptat de multi, deci iti stau la dispozitie pentru raspunsuri 🙂

 3. Cristina,sa iti traiasca fetele si felicitarri pentru initiativa!
  Intre timp mi-am mai schimbat parerile despre negrii:).
  Poate treci pe la mine sa vezi:D.
  Oricum e normal ce se intampla.Totusi…cand nu au vrut musulmanii mai mult decat ce li se cuvine?

 4. E credeam ca esarfa e terorista… nu aud „s”-ul care ar trebui sa fie la „terrorist’s”
  Da e purtata de Arafat PE CAP! Stiti de ce? Fiindca e accesoriu vestimentar pentru populatia din nordul Africii. Arata apartenenta la o cultura sii, incepand cu anii 90, suportul pentru Palestina. Si bunica avea una similara cand eram mic, in anii 80, dar o purta ca fular si nu ca esarfa. Eh, moda se schimba.
  Arafat terorist? Sigur! Dar in cazul asta si Stefan cel Mare e terorist. Similitudinile sunt nenumarate si cred ca le puteti gasi si dumneavoastra :). (Razboi sfant de eliberare, atacuri pe teritorii straine, atacuri neprovocate, joc politic dublu, averi personale imense, sustinere publica de 85%, etc…).
  Esarfa terorista ramane totusi amuzanta. La fel ca si raspunsul la intrebarea fetei (inexistent, daca va intrebati despre ce vorbesc).

 5. Raspunsul la intrebare si l-a dat singura. Ce legatura este intre MSA si Jihad terrorist Network?

  Daca eu as purta acea esarfa cind merg la lucru, nu ar insemna nimic. Dar cind o musulmana care pune intrebari unui evreu o poarta si atunci cind invita audienta sa vina la organizarea a Hitler Youth Week, cind spune clar ca este FOR IT ca evreii sa se stringa in Israel ca sa fie mai usor omoriti, oare se mai pune intrebarea ce conectie este intre MSA si Jihad Terrorist Network?

  Cred ca si-a uitat svastica acasa, ca precis o avea si aia pe mina.

 6. Fata l-a invitat ironic. Iar intrebarea pe care i-a pus-o acel vorbitor a fost foarte josnica. Ea e musulmanca. Cum ar fi daca un crestin ar fi intrebat daca condamna misionarii care au mers in Haiti si au fost prinsi cu copii rapiti? Ce i-a cerul el a fost sa condamne fratii ei care lupta pentru libertate. Acum eu nu sunt deacord cu violenta, dar violenta exista pe ambele parti ale baricadei. Hamas e o organizatie terorista pentru ca sunt mai putini, armata israeliteana nu e considerata a fi o grupare terorista pentru ca ei sunt la putere acum. Violenta nu rezolva nimic, doar naste mai multa violenta.
  Totusi aici e vorba despre credinta acelei fete, care se intampla a fi musulmana, si nemultumirea ei ca miscarea din care face ea parte a fost asociata cu organizatia nazistilor, care o mai fi si aia ca nu mai tin minte. Case dismissed

 7. Pentru ca a raspuns „For it!” invitatia nu era ironica.

  Eu iti raspund la intrebarea pusa: crestinii care au incercat sa rapeasca copiii din Haiti au gresit. Legile trebuiesc respectate, si pentru ca ei au incalcat legile, este normal ca sa suporte consecintele.

  Hamas nu este o organizatie terorista pentru ca sint mai putini. Sint multe alte organizatii teroriste musulmane care vor exterminarea evreilor. Toate adunate sint mult mai multe decit sint evrei in Israel.

  Uita-te la fisia Gaza. Israelul le-a cedat-o. Au iesit de acolo. De ce Hamas inca ii ataca? De ce fisia Gaza a devenit teritoriu terorist daca ei vor pace?

  Nazistii, ca si musulmanii vor sa distruga toti evreii. Asemanarea nu este intimplatoare. Case dismissed!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s