Baiat de 7 ani spinzurat

Un baiat de 7 ani a fost spinzurat de Taliban, in public, pe motiv ca ar fi fost un spion. Am cautat diferite articole scrise de aceia care acuza Israelul ca se apara. Aceia care pretind ca le pasa de viata umana si care acuza Israelul de crime impotriva umanitatii nu scriu nimic si nu fac nimic cind teroristii ucid. Nu numai oameni nevinovati, dar si femei si copii.

Este islamul o religie care promoveaza pacea? Clipul de mai jos spune multe despre aceasta religie criminala:

http://video.google.com/videoplay?docid=2515587181120245843&hl=en#Please

Reclame

8 gânduri despre „Baiat de 7 ani spinzurat

 1. Stii cum e si cu religia asta? Fiecare o intelege cum vrea… mai ales k este cea mai simpla metoda de a influenta populatia… Si chiar sunt curios de ce tot timpul zona asta a lumii este mediatizata permanent ca o zona a terorismului. :-??

 2. Orice religie influenteaza societatea. Important este sa analizam si sa vedem ce religie o influenteaza inspre mai mine, nu inspre mai rau.

  Care zona e mediatizata ca zona a terorismului? Peste tot pe unde se afla musulmani este o zona a terorismului. Iar daca vorbim despre terorismul intelectual…oriunde nu este Dumnezeu, omul este sclavul ideologiei prezente.

 3. Islamul nu poate fi judecat dupa crimele talibanilor, asa cum Calvin nu poate judecat (si condamnat) pentru uciderea lui Servet sau evanghelismul prin victimele nevinovata facute in lume din comanda lui Bush (numite cu larghete ‘pierderi colaterale’, atita vreme cit nu este vorba de americani).
  Ideologiile orbesc. Toate, fara discriminare. Iar pe noi ne orbesc ale noastre.

 4. Plecati de la concluzia ca acuz islamul pentru crimele facute de talibani. Nu, acuz islamul pentru ceea ce scrie in Coranul lor si care indeamna la uciderea infidelilor. Ceea ce fac astazi talibanii nu este cu mult diferit de ceea ce a facut Mahomed al lor.

  Crestinismul si islamul nu sint la semn de egalitate, nici ca ideologie, nici ca adevar.

  Daca de evanghelismul lui Bush va impiedicati in „pierderile colaterale”, cum se numesc pierderile de cind musulmanul Obama este la putere?

 5. Nu este nevoie decit sa-i ascultati…chiar in clipul de mai sus…si sa cititi Coranul ca sa vedeti ca Islamul le cere musulmanilor sa omoare pe evrei si pe crestini. Nu inteleg unde este confuzia…? Si de ce Bush apare in orice discutie despre Islam?

 6. Rodica, nu stii? Mai sint inca si astazi care sufera de sindromul Bush.

  Bush e vinovat de razboiul din Irak, din Afganistan. Bush e vinovat de Katrina, the BP oil spill in golf, Bush e de vina ca Gore divorteaza, Bush e de vina ca te-ai lovit cu ciocanul peste degete, ca ai cazut de pe scara. Bush e de vina ca vulcanul din Islanda a erupt, el de vina de cutremurul din Haiti, Bush e de vina ca s-a intimplat 9/11, ca Grecia si Portugalia au falimentat.

  Bush e de vina ca somajul in America e de 17.2%, ca GM si Chrysler apartine guvernului, Bush e de vina ca America are o datorie de 13 trilioane, Bush e de vina jumatate din America nu plateste taxe. Bush e de vina de toate atacurile teroriste (nereusite, thanks God!)care au avut loc, Bush e cel care a adus socialismul in America.

  Come on, Rodica, traiesti in America si nu stii ca Bush e de vina in toate astea????

  Cred ca cei bolnavi de Bushita ar trebui sa se duca sa-si cumpere medicamente pentru tratat hemoroizii!!

 7. Lucrurile acestea se desfasoara la o scara mult mai inalta… Bush a fost si este omul din fata multimii, insa cine este umbra acestuia? Pentru ca o singura persoana nu poate sa schimbe soarta lumii… In curand o sa adaug un post despre adevaratii conducatori ai lumii! Sa nu credeti ca toate evenimentele importante care se intampla sunt pur si simplu intamplatoare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s