Drepturile omului? Depinde cine e om

ONU si Amnesty International sint doua organizatii criminale. Asta este destul de bine stiut. Inca o dovada ca cele doua organizatii nu sint interesate de drepturile omului, atita timp cit le impiedica sa-si promoveze propria agenda.

Amnesty International, in particular, has led a campaign against the law, claiming that the law even prevents procedures that would save the mother’s life. But government leaders have insisted that the law does not preclude giving a pregnant mother life-saving treatment that would also result in the death of her child.

Responding Thursday to Nicaragua’s rejection of the HRC recommendations, Amnesty International (AI) pledged to continue its battle against the pro-life law, which they labelled as dangerous to women and an affront to women’s “rights.”

Nicaragua este impotriva avorturilor. ONU si AI, impreuna cu asa zisele tari dezvoltate, fac presiune asupra tarii ca sa schimbe aceasta lege. De ce? Nu spune ONU ca este pentru drepturile omului? Copiii avortati nu fac parte din rasa umana?

ONU a fost formata pentru mentinerea pacii in lume. Ce treaba are ONU daca Nicaragua are legi impotriva avortului? Ce legatura este intre pacea lumii si cineva facind avort sau nu? Nimeni sa nu mai aiba impresia ca ONU este interesata de altceva decit de propriile interese!!

Reclame

9 gânduri despre „Drepturile omului? Depinde cine e om

 1. Cine e buricul pămîntului care a stabilit că „ONU si Amnesty International sint doua organizatii criminale”?

  Așa se face mai nou homeschooling, cu astfel de afirmații… criminale?

 2. Faptele lor arata asta.

  Diferenta dintre homeschoolingul pe care-l fac eu si indoctrinarea la care ai fost supus tu este ca noi ne uitam la fapte. Stii cum poti enerva un idiot? Folosind dovezi si logica.

  Oh, am uitat, ONU si AI fac ce fac pentru ca Bush e de vina!

 3. Daca ai sti ca acel copil se va naste homosexual sau va alege sa fie musulman, ai mai lupta pentru viata lui. Arf fi viata unui homosexual sau a unui musulman sau chiar ateu la fel de valoroasa pentru tine?

  • Fiecare viata este importanta si merita luptat pentru ea. Dar faptul ca ne nastem nu ne da dreptul sa traim cum vrem. Trebuie sa cerem ajutor atunci cind nu putem sa invingem singuri pacatele din viata noastra.

 4. Intii trebuie sa stabilim unde este buricul pamintului. Nu merge oricum…ce crezi tu? Ca uite nu se stie unde este bumbul respectiv si… lumea a devenit total dezorganizata. Trebuie apoi sa se stabileasca coordonatele buricului de catre Alin, ca nu cumva se gresasca iara – sa nu iasa cu bucluc…
  Ca se invirte „mahalaua” asta din Merced cu mine de frica…cum sa mai dialoghez acuma?

 5. Rodica, noi nu putem sa stabilim nimic. Alin e cel care stabileste unde e buricul, ce e buricul si cine e buricul. Apoi, el este cel care hotaraste cine e criminal si cine nu. El hotaraste cine e mahalagioaica si cine nu. El decide ce trebuie sa se scrie pe bloguri, cum sa se scrie si cine are dreptul sa scrie…..

  Dupa cite vad eu, el se crede Buricul.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s