Incalcati legea – ce mai conteaza?

America este schilodita de 17.2% somaj si ce au de spus cei de la Ministerul Muncii? Hilda Solis a declarat, „orice lucrator in America are dreptul de a fi platit in mod corect, chiar daca este legal sau nu.” Ministrul departamentului incurajeaza imigratia ilegala si furtul locurilor de munca de la cetatenii americani care lucreaza din greu.

Comentariile Hildei Solis sint o invitatie explicita pentru imigrantii ilegali. Imigrantii ilegali trebuie sa fie arestati si deportati, nu recompensati. Administratia Obama foloseste resursele limitate ale contribuabililor pentru a-i ajuta pe cei ilegali. Solis trebuie sa stie ca datoria este sa serveasca poporul american, nu cei ilegali. Poporul american are dreptul sa ceara ca legile de imigrare sa fie puse in aplicare.

Ea a spus:

„You work hard, and you have the right to be paid fairly. I’m U.S. Secretary of Labor Hilda Solis, and it is a serious problem when workers in this country are not being paid every cent that they earn. Remember, every worker in America has a right to be paid fairly, whether documented or not. So, call us – it is free and confidential – at 1-866-487-9243. We can help.”

Sa fi legal nu este o povara. Astfel o societate este civilizata, cu conditii de siguranta pentru a lucra si trai. Cei care incalca legile imigratiei arata foarte putin respect pentru aceasta societate sau pentru acest mod de viata. Incurajarea la imigratie ilegala nu este o solutie la problemele actuale. Hilda Solis ar trebui trasa la raspundere pentru incurajarea incalcarii legii americane.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s