Suedia incalca drepturile omului

Asociatia de Aparare juridica pentru invatamintul la domiciliu (HSLDA) a depus o cerere la Curtea Europeana a Drepturilor Omului pentru a prelua cazul unui baiat de 7ani care a fost confiscat de la parinti pe motivul ca este educat la domiciliu.

Christer si Annie Johansson au vrut sa se mute in India, dar autoritatile suedeze l-au luat cu forta, fara nici un mandat si fara nici o acuzatie de crima, doar pe motiv ca il educa la domiciliu, insistind ca guvernul trebuie sa-l educe. Serviciile sociale l-au dus in plasament la o alta familie, dus la inchisoarea scoala guvernului, permitindu-le parintilor sa-si viziteze fiul lor doar o ora la fiecare 5 saptamini.

Prin scoaterea in ilegalitate a educatiei la domiciliu, Suedia incalca drepturile omului. Suedia incalca dreptul parintilor de a directiona educatia copiilor lor asa cum considera ei necesar. Etatistii sint ca o lepra in societatea de astazi iar cei care se opun sint un numar neglijabil. Hitler a facut in Europa ceea ce ONU vrea sa faca in toata lumea, iar crestinii stau cu miinile incrucisate. Puterea de a controla mintile copiilor orbeste tot mai multi conducatori.

So-called “independent schools,” already financed and largely controlled by government, will now have to submit to the same regulatory framework as regular government schools. They will also be required to follow state-issued syllabi and curricula.

Nu mai conteaza ce vor parintii. Nu mai conteaza ce vor copiii. Nu mai conteaza drepturile inalienabile ale cuiva. Controlat de guvern este ce conteaza. Guvernul uita ca este in serviciul poporului si nu invers. Guvernul uita ca trebuie sa se asigure ca drepturile cetatenilor sa nu fie incalcate. Guvernul uita ca el trebuie sa faca ce zice poporul, nu invers.

Ceea ce nu inteleg este faptul ca HSLDA apeleaza la o lege care incalca drepturile omului, pentru a apara drepturile acestui copil.

Conform Part I Articolul 9:

1. States Parties shall ensure that a child shall not be separated from his or her parents against their will, except when competent authorities subject to judicial review determine, in accordance with applicable law and procedures, that such separation is necessary for the best interests of the child.

Intelegeti? Un copil are drepturi doar pina in momentul in care statul determina ca e necesar. Statul are dreptul sa determine ce este mai bine pentru un copil, nu parintii! Cine se cred parintii ca sint?

Essentially, there will no longer be any difference between “private” schools and government schools, she explained. And there will be no other option.

Toata lumea trebuie sa fie la fel. Toata lumea trebuie sa gindeasca la fel. Toata lumea trebuie sa se supuna guvernului. Alta optiune nu exista.

Reclame

Un gând despre „Suedia incalca drepturile omului

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s