Bill Gates vrea sa reduca populatia din lumea a 3-a

Bill Gates a dat un interviu persoanei de la TED unde a fost intrebat de catre acesta:

Un alt punct de vedere este ca organizatia ta de caritate adauga enorm la problema suprapopularii. Ai o solutie optimista la aceasta problema?

Raspunsul lui Bill Gates?

Aceasta intrebare este foarte importanta s-o intelegem corect pentru ca este cheie pentru mine. Cind am inceput fundatia, ne-am axat pe reproducerea sanatoasa. Acesta a fost principalul motiv, pentru ca am crezut ca cresterea populatiei in tarile sarace este cea mai mare problema a lor. Trebuie sa ajuti mamele care doresc sa-si limiteze marimea familiei, avind instrumentele si educatia pentru a face acest lucru. Acesta este singurul lucru care conteaza cu adevarat. Ei bine, am dat peste un articol care arata ca un lucru important pe care poti sa-l faci pentru a reduce cresterea populatiei este imbunatatirea sanatatii.

In timp ce Bill Gates si multi alti avocati ai controlului populatiei spun ca reducerea populatiei din lumea a 3-a ar rezolva epidemiile, foametea, Institutul Popular de Cercetare, care este specializat in problemele populatiei, a remarcat ca expertii mondiali in alimentare, cum ar fi World Food Program, spun ca nu exista nici o penurie de alimente, ci o problema de distributie. PRI subliniaza faptul ca problemele reale care duc la foamete sint: saracia, razboiul, catastrofele naturale, exploatarea mediului precum si infrastructura agricola precara.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s