Vrei sa spui ca Obama a mintit?

In timpul campaniei presedentiale, candidatul Barry Soetoro (aka Barack Hussein Obama) a promis poporului american ca „familiile care cistiga sub $250,000 pe an nu vor vedea nici o crestere in impozite.” Dar Obamacare contine marire de impozite. Si inca multe. De la taxe pentru albi, la taxe pe investitii, Obamacare este o masina certificata in distrugerea locurilor de munca.

Nici una dintre aceste taxe nu afecteaza vietile oamenilor mai mult ca obigativitatea de a cumpara asigurare medicala. Pentru prima data in istoria Statelor Unite, Obamacare obliga toti americanii sa cumpere un produs ori vor fi penalizati. Aceasta este o taxa. In timpul unui interviu cu Obama, Stephanopoulus l-a presat pe presedinte sa admita ca acest mandat este o taxa, dar Obama a refuzat sa recunoasca realitatea si a negat. Stephanopoulus a fost obligat sa citeasca definitia „taxei” din dictionar, dar si atunci a fost luat in ris de presedinte.

New York Times a confirmat ca pus in fata apararii constitutionalitatii mandatului din Obamacare, Departamentul de Justitie sustine ca Congresul are puterea sa impuna taxe. Deci este o taxa sau nu? Profesorul Jack Barkin, de la Yale Law School, a spus ca Obama „nu a fost cinstit cu poporul american cu privire la natura acestui proiect de lege. Aceasta lege este un impozit.”

Faptul ca administratia obama si acolitii sai admit ca acest mandat individual este o taxa, tradeaza frica lor cum ca Curtea Suprema ar putea gasi mandatul individual din Obamacare ca si neconstitutional. Atunci cind au aprobat acest proiect de lege, Congresul a invocat clauza constitutionala „clauza comertului” pentru a obliga pe toti americanii sa cumpere asigurari de sanatate. Problema insa apare atunci cind realizam ca „clauza comertului” da dreptul Congresului sa reglementeze comertul intre state. Atunci cind cineva nu cumpara asigurare medicala, nu se supune nici unui act comercial, deci Congresul nu ar avea nici un drept. In acest caz, nu comerul intre state este reglementat, ci este sanctionata „inactivitatea” cuiva care nu doreste asigurare medicala.

Daca Curtea Suprema va declara acest mandat constitutional, atunci Congresul ne poate obliga sa facem ce vrea: ne poate obliga sa cumparam un Chevrolet nou in fiecare an pentru a face vinzari companiei GM, ne poate forta sa mincam 3 fructe si 3 vegetale pe zi.

Dar chiar daca regimul Obama admite ca este o taxa, asta nu o face constitutionala. Amendamentul 16 da Congresului putere sa taxeze venitul unei persoane. Taxa impusa de mandatul din Obamacare este obligatorie pentru toata lumea si este aplicabila doar pentru simplul fapt ca cineva s-a nascut si este viu.

Ce intelegem despre integritatea de la Casa Alba? Obama a vorbit la toate televiziunile si a insistat ca mandatul sau individual nu este o taxa. Acum el spune ca este. Pina cind poporul american inca mai crede ce vorbeste acest marxist?

Reclame

4 gânduri despre „Vrei sa spui ca Obama a mintit?

  1. Sa vezi tu acum cati o sa se sinucida ca a mintit Obama :)) .O firma care se ocupa cu sondajele de opinie sau chestiile de genul, a facut un sondaj inainte de alegerile din SUA .Peste majoriate au spus ca il vad pe Obama mai ceva ca pe Dumnezeu, au incredere mai mare in Obama decat in Dumnezeu , este ca-i frumos?:)) ..:-j… . Sa vezi tu acum si la ei dezamagire , cum a fost la noi cu Basescu :))) , poate chiar mai mare …

  2. Orice schimbare s-ar face ,esti constienta ca o sa fie aceeasi soarta pentru toti, pentru ca jocurile sunt deja facute, indiferent de cine pleaca sau vine la putere , si tu stii la ce ma refer 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s