Cine este suveranul nostru?

Cine declara suveranitate astepata ca supusii sa traiasca conform legii sale. Prin urmare, suveranitatea aduce cu sine ineitabilitatea de control. Fiara din Apocalipsa 13 declara suveranitate absoluta si cere supusilor sa traiasca conform numelui ei sau numarul numelui ei.

Mielul, Adevaratul Suveran, asteapta ca suveranitatea sa fie exercitata in Numele Lui. (Apoc 14)  Toti ceilalti sint uzurpatori sau concurenti. Negarea unui suveran presupune acceptarea altui suveran. Nu exista exceptii. Daca Dumnezeu este negat ca fiind singurul si adevaratul suveran, atunci omul isi va asuma acest atribut.

Obiectivele umanistilor sint clare. Ei nu ascund nimic, dar cer totul. Agenda umanistilor se vede in eforturile neobosite de a reface omul si lumea in imaginea omului autonom. Este regretabil faptul ca multi crestini inca mai cred ca scolile publice sint neutre. Nimic nu poate fi mai departe de adevar. Toate faptele sint interpretate fara a tine cont de Dumnezeu si Cuvintul Sau.

Statul a determinat ce standard va fi folosit in interpretarea faptelor. Umanistii au inteles acest lucru si au facut tot posibilul sa controleze statul pentru a putea controla mijloacele de perpetuare a viziunii lor.

Curtea Suprema descrie relatia dintre copii-scoala ca fiind „copiii sai”. Dar, NU, ei sint COPIII NOSTRI. Vei continua sa permiti ca copiii tai sa fie indoctrinati de acest sistem de invatamint nelegiuit sau alegi sa-i pui intr-un cadru de invatamint in care Dumnezeul Bibliei este recunoscut ca Adevaratul Suveran??

Decizia este a ta!!

.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s