Socialistii din scolile publice spala creierul copiilor nostri

Unul din motivele pentru care esecul scolilor publice este trecut cu vederea, an dupa an, se datoreaza faptului ca scolile sint conduse de politicieni comunisti care cred cu pasiune ca guvernul ar trebui sa controleze mintea, valorile si viitorul copiilor nostri.

Marele scriitor C. S.  Lewis a scris: „Dintre toate tiraniile, o tiranie exercitata pentru binele victimelor sale poate fi cea mai opresiva. Cei care ne chinuie pentru binele nostru, ne vor chinui fara sfirsit, pentru ca ei fac asta cu aprobarea constiintei lor.”

Socialistii din scolile publice deseori intra in aceasta categorie – de mai bine de 150 ani, expertii educatiei „progresiste” au chinuit copiii nostri sub motivul ca „este in beneficiul lor”. Ca toti fascistii, socialistii or comunistii, acesti oameni cred ca stiu ce este cel mai bine pentru copiii nostri si incearca sa toarne aceasta credinta pe gitul parintilor.

Acest fel de oameni considera educatia publica ca fiind o religie, cu o misiune sfinta sa modeleze copiii si societatea. Ei vor ca scolile sa aiba control total asupra vietii copiilor. Mann a spus: „Noi, cei care sintem angajati in cauza sacra a educatiei, avem dreptul sa ii vedem pe parinti ca cei care isi dau copiii ca si ostateci cauzei noastre.”  Si asa, scolile publice au devenit o agentie puternica pentru controlul social.

Filozofia ca guvernul-stie-cel-mai-bine este motivul principal pentru care scolile publice scapa cu crima educationala si nu vor putea fi reparate. Cei pro-scoala publica cred ca birocratii guvernamentali si autoritatile scolare ar trebui sa dicteze educatia copiilor nostri si ce valori sint promovate. Implicit, ei cred ca parintii sint in plus si sint un pericol pentru educatia „corecta” pe care copiii nostri ar trebui s-o primeasca.

 S-a vazut la ultimele alegeri cum majoritatea celor de 18-25 ani, absolventi ai scolilor de indoctrinare socialista, au votat cu Partidul Democrat. Acestia sint copii care au petrecut cel putin 12 ani in scolile publice in care in mod sistematic s-au insultat idealurile si valorile traditionale americane. Acestea sint scoli in care se predica gunoiul multicultural ca valorile tuturor culturilor sint egale, dar ca drepturile individuale, libertatea economica si un guvern limitat sint lucruri egoiste si arogante.

Dumnezeu sa ajute aceasta tara, deoarece scolle publice scot milioane de astfel de copii care habar nu au despre valorile pe care a fost fondata aceasta tara sau au foarte putin respect, daca nu deloc, fata de aceste valori.

PARINTI – de dragul copiilor vostri, nu-i mai dati la scolile publice. Preluati controlul asupra educatiei si valorilor pe care trebuie sa le aiba copiii vostri. Viitorul copiilor vostri este in joc, iar cu el este viitorul si libertatile noastre, ale tuturor.

 

.

Anunțuri

18 gânduri despre „Socialistii din scolile publice spala creierul copiilor nostri

 1. Pingback: Matrixevanghelia (32) Maidanul evanghelic cu… dragoste « Vindecătoru

 2. Cine ce cauta gaseste…iat tu Alin nu intelegi decit pe limba ta. Ca ti s-a spus de multe ori in multe feluri, dar ai tu ambitia s-o ti pe-a ta; nu conteaza cine ce zice. Cristina insa s-a hotarit sa-ti traduca, sa se coboare la vocabularul tau , ca sa intelegi. (Si totusi tu esti cel care te plingi ca altii sint din mahala…nu-i asta culmea culmilor?)

  „Domnule” Alin…da-ti cu parerea mai bine despre Basescu al vostru si nu te apuca sa vorbesti ce nu cunosti. Nu traiesti in America, nu ai copiii in scolile de aici si nu ai tangenta decit cu gazetele sau informatiile pe care si alea ti le alegi dupa gust de pe internet – si de acolo te alimentezi cu informatii- din nefericire informatii prelucrate dupa cum li se pare potrivit celor care trag sforile politice si pe aici. Asa ca vorbesti ca sa nu taci…sau scrii ca sa te aflii in treaba…dar mai ales, ca sa isti iara situatii si sa te caute lumea pe internet sa vada ce ai mai debitat…ca oamenii dau buluc la orice scandal. Nu esti tu baiat istet? Iti faci iara publicitate…

  Daca nu-ti place ce scrie Cristina…este simplu. Nu citii!!! Dar pentru ceva motiv necunoscut (?) promovezi cu nerusinare o agenda liberala…Tara asta aluneca spre socialism cu o viteza de nedescris. Sora mea este profesoara intr-o scoala publica si desi profesorii in majoritate nu sint de acord cu felul in care sint organizate clasele si materialul de predare, administratia scolilor este rupta de invatamint- este o entitate separata care lucreaza pentru guvern si care promoveaza ideile socialiste . Punct. Si Obama este un socialist si religia lui este religia musulmana…si daca esti crestin stii ca pomul se cunoaste dupa roade…Asa ca…cascati ochii un pic si iesi un pic afara la aer si da ceva oxigen la creier ca sa lucreze…si lasa-te de prostii.

  • ”“Domnule” Alin…da-ti cu parerea mai bine despre Basescu al vostru si nu te apuca sa vorbesti ce nu cunosti. Nu traiesti in America, nu ai copiii in scolile de aici”

   Să înțeleg că în final aceste intrări nu au relevanță cu adevărat decât pentru citorii din SUA. Nu știam că limba română este atât de răpândită în state.

   • Orice cititor care intelege romaneste este binevenit sa citeasca si sa comenteze. Regulile de buna cuviinta cer ca comentariile lasate sa fie decente. Daca cineva nu este de acord cu ceea ce scriu in post, daca are dovezi contrarii ca ceea ce am scris nu este corect, oricind este binevenit acel cometariu.

    Ceea ce Alin nu face. El comenteaza doar de dragul de a fi contra. Si nici macar nu o face civilizat. Orice om poate avea o parere. Chestia este daca are dovezi care sa arate de ce parerea lui e cea corecta.

    Oricine poate comenta si poate spune ca economia Americii merge mai bine acum decit pe vremea lui Bush, dar daca nu are dovada, ce folos are acel comentariu?? Tupeul pe care-l are Alin este ca crede ca el stie ce se petrece in America mai bine decit cei care traiesc in America.

    Nici eu si nici Rodica nu putem comenta despre ce face Basescu si ce fel de legi semneaza. Dar nu mergem pe blogurile nimanui sa ii injuram de cite ori il vorbesc pe presedinte de rau. Daca unii il fac pe Basescu comunist, nu ne bagam in discutie, pentru ca nu i-am urmarit viata politica ca sa putem face o afirmatie decenta. In cel mai rau caz intrebam ce a facut de s-a ajuns la aceasta concluzie.

 3. Orice informatie se poate gasi usor pe internet. Intrebarea mea este…citi oameni (din cei care muncesc ca sa se intretina si care cunosc beneficiile regimului socialist sau comunist) sint gata sa accepte oricare dintre ele, ca forma de guvernare.?

 4. Socialismul, comunismul, etatismul au un punct comun: inlocuieste individul cu statul.

  Conteaza diferentele? Sau conteaza asemanarile? Toate acestea sint dusmanii libertatii! Cum spunea si Rodica…de ce as accepta oricare dintre ele ca forma de guvernare??

 5. Existând diferențe, nu reprezintă același concept, deci nu le poți folosi interschimbabil pentru că denotă o înțelegere limitată a terminologiei și o exprimare demagogică.

  Cât despre afirmația doamnei Rodica, pe lângă faptul că nu înțeleg bine întrebarea, informațiile provenite de pe Internet trebuie privite cu maximum de scepticism și verificate prin cât mai multe surse independente.

 6. Cred ca Rodica s-a referit la gasirea definitiilor respective.

  Atunci cind cineva vine si iti fura libertatea, drepturle, etc…te mai intrebi daca e comunist sau socialist, sau incerci cu tot posibilul sa schimbi aceasta forma de guvernare? Diferentele sint minime, pentru ca scopul este acelasi.

  De-a lungul anilor, s-au perindat tot felul de oameni, cu idei comuniste, cu idei socialiste, care au incercat sa distruga drepturile parintilor privind educatia. Este imposibil sa vorbesti despre implicarea statului in educatie si sa iei fiecare pesroana in parte, analizind daca a fost comunist, socialist, etatist, fascist si ce alt -ist mai exista.

  Este inutil ca de fiecare data cind scriu despre uzurparea drepturilor parintilor sa scriu toate posibilitatile. Cum suna titlul postului daca scriam:

  Socialistii/comunistii/etatistii/fascistii din scolile publice spala creierul copiilor nostri ????

 7. In sfirsit am scris si eu ceva pentru Alin, dar ma cam indoiesc ca o sa-i pese…

  Open Letter to His Majesty
  Alin Cristea,
  (The Great Leader and Overseer of the Evangelical Romanian Blogosphere)

  Vei fi tu mare si rotund,
  Un ditamai mogul fecund
  Cu bloguri cit pietris pe prund,
  Dar esti, ca si crestin, un scund,
  Pipernicit si muribund…

  Ca un Procust zalud, bolund
  Mi-ataci prieteni, furibund
  Si daca ei nu corespund
  Cu “patul” blogului Rotund
  Tu-i “tai” cu un limbaj imund…

  M-am tot codit ca sa-ti raspund,
  Nevrind in lumea-ti sa patrund
  Si in polemici sa m-afund…
  Dar uite, nu ma mai ascund
  Si vin, cu un respect profund
  Sa-ti trag, cu drag, un spitz in fund!

  …I mean a virtual, brotherly kick in the ass!
  And, as you see, it’s in English. Why give you the pleasure of showcasing my grammar mistakes in Romanian? (I know, I know, as a translator of Schaefer, you may find something here, too).
  I poked some fun at you occasionally on some blogs (I hope you were not offended), but I never dared to ask you some pertinent questions directly.
  Until now.
  I noticed the way you interact with different evangelical bloggers (Marius Cruceru, Rodica Botan, Rasvan Cristian, Vasilica Croitor, Emanuel Contac etc.), but the way you treated Cristina, who writes the “Enjoying Homeschooling” blog, irked me strongly enough to finally come out and defend her, especially knowing that you are dead wrong in the accusations brought against her.
  First off, let me start by admitting that I am aware that you are a smart and educated fellow, sharp and brilliant (just like me ), and I appreciate many of the things you do: inform, entertain, advertise, correct, organize, monitor, etc.
  And to continue my praises, I know that you can equal or even exceed the talent and abilities of the bloggers I mentioned above.
  You can come up with brilliant posts and write as well as Marius Cruceru and be as passionate, edifying, and entertaining as he usually is, BUT in the middle of a heated exchange, you sometimes drop a linguistic fart that makes Romania Evanghelica stink for weeks.
  You can be witty, sarcastic, and deliciously funny like Rasvan Cristian, BUT the ACid in your words depicts you as cruel and humorless.
  You can be as subtle, informed, and charming as Doru Radu (my favorite Romanian blog commentator) IF you would only remove the meanness you often pepper your observations with.
  You can also sound as articulate, academic, and well researched as Emanuel Contac, BUT the way you state your opinions is too condescending.
  And, as The Blogosphere’s Grammarian-in-Chief, you can be as pedagogical and authoritative as Adamaica, BUT the arrogant disdain hidden behind your corrections, makes your advice undesirable and often rejected.
  So, you’re a living paradox. This is something that can be seen easily from your blogs, which can be as decent and respectable as The Wall Street Journal— but also can stink like a National Enquirer type of sewer.
  You dominate the blogosphere; you are present everywhere, criticizing (and more often tearing down) instead of edifying.
  Who entrusted you with such a great authority over the Romanian blogosphere?
  If you indeed are called by God to do this work, why is it that wherever you go, people are insulted, upset, and torn down?
  Why do you seem to enjoy patrolling the blogosphere like a Grand Inquisitor, with a distinctive foul smell that would make you worthy of “The Skunk of the Blogosphere” title?
  Why this pharisaical zeal to reveal everybody’s un-dotted “i” or uncrossed “t” (i.e. grammar mistakes) while neglecting more important things like showing some love and kindness?
  All our talents and abilities are worth nothing without love (I Corinthians 13).
  When you proclaimed earlier this year that you would be much tougher, what did you mean? That you would insult more people who don’t agree with you? That you would enrich your vocabulary with even more nasty words and expressions? Did you mean you would scare all those with bad grammar away from the blogosphere?
  You seem to extract a Machiavellian pleasure from pitting blogger against blogger (as you did recently with “The Healer” vs. “Woe-and-Pity” ), from continually harassing female bloggers and commentators or by simply being a pain in the ass (sorry… I meant a “thorn in the flesh”) for MC, our best evangelical blogger.
  Are you accountable to anyone, such as a pastor or a church, who can warn and rebuke you whenever you go astray?
  I said in the beginning that you were wrong to accuse Cristina of abusing the meaning of the words “socialist” and “communist” in describing our public school leaders. Generally here, people who lean to the right use those words to label someone who’s an anti-capitalist, anti-American (not proud of our conservative values, our history, our Founding Fathers, etc.), those who believe that the task of the government is to tax the rich and help the poor, to take from those who work and give to those who cannot work (but most often don’t want to). And we have millions of such bums, who have never worked a day in their life and they vote as a block— Democrat.
  I know that’s not exactly the meaning of the words “communist” and “socialist.” But that’s how most people use those words here. And if you’re offended, I understand.
  I, too, was offended a while ago when Mr. Manastireanu, for example, used the word “torture” to describe the harsh interrogations of three Al Queda terrorists who were water-boarded (a procedure used sometimes in our soldiers training).
  I was offended then because just like you, someone who lived under Communism and knew what Communism really was, I knew something about harsh interrogations. And although my beatings were pretty mild (I only fainted once), I would have much preferred being water-boarded instead. During my three years in Craiova, Popa Sapca, Jilava, and Galati, I met people who were really tortured (one of them was tortured so badly that he chose to incriminate himself in order to stop the hellish pain he was subjected to for days). I explained this on Persona’s blog, and Cristina, who shared my views, was branded “brain-washed” by the blog’s owner (whom I still like, for his promptness in apologizing when he’s wrong, and because of some dear friends we have in common… although he doesn’t know that yet).
  It was about that time that you wrote on the same blog a rather nasty comment against me, when I took a pro-America stance.
  Now, I don’t know if you also tilt left like Mr. Manastireanu, and frankly, dear, I don’t give a damn – (yeah, I know you like movies…) – but from all your comments regarding America that I’ve read so far, you also seem to favor the liberal left. Otherwise, why would you be so upset that Cristina used the words “socialists” and “communists” to describe our political Left?
  Does she not have the liberty to use those words the way most people here understand them?
  I know a guy, for instance, who uses the word “lie” (as a verb) very often, and in a wrong way.
  His name is Alin Cristea.
  And he’s accused a lot of people of lying.
  Now, everybody knows that “to lie” means to knowingly and intentionally make untrue statements about someone or something. When people believe what they say, even if it’s false – they don’t lie, they are just misinformed or deceived. I bet that you knew that those people you accused of lying didn’t intentionally give false information – but you still claimed that they did. According to the Webster’s definition of the word “lie,” YOU are the biggest liar in the blogosphere!
  And, speaking of America in association with the words “communism” and “socialism” as they are perceived here by most people: Cristina is not lying, and even more, she’s right on the money in everything she said.
  She knows what she’s talking about, but you have no clue! (sorry if these words seem harsh).
  She’s been raising her children here, and she knows the content of our schools’ curriculum and how lefty its leadership is – but you don’t!
  All you know about America is from the media (movies, TV, books, magazines), the vast majority of which also tilts left. Even short visits here won’t help you much, especially when all your friends and relatives are on the same side of the ideological divide (Right/Republican/Conservative vs. Left/Democrat/Liberal).
  And sorry, bud, but several clicks on Wikipedia won’t do, either! You have to live here and be immersed in our day-to-day struggle within an increasingly left-leaning culture, which seeks to remove God from every facet of our society. I mean only Jesus Christ. Mohammed is fine, thank you. No courageous journalist or cartoonist, especially from the left, dares to touch him. And you know what? Even Imam Obama (who’s a Christian, of course), agrees that a mosque should be built by the followers of the Koran, next to the site of the New York buildings which were destroyed by the followers of the Koran! As a gesture of reconciliation, get it? And if we don’t like it, we are anti-Islam!
  That’s another reason Cristina associates the words communist/socialist with Obama and the lefty Dems, because of their willingness to sharpen the ideological divide (“ascutirea luptei de clasa”). They are masters of pitting the Democrats against the Republicans (“Get in their faces!” was Obama’s urge to his supporters), Liberals against the Conservatives, Poor vs. Rich, Blacks vs. Whites, etc. Ever listened to a clip of Jeremiah Wright, Obama’s spiritual mentor? The one who married him, and baptized him and his kids? You should… although our media would rather prefer to show you only outrageous quotes coming from the Christian Right, like Pat Robertson et al.
  If you believe that Communists are only those card-carrying members of a Communist Party, guess what? We have those too! In our public school system, believe it or not!
  I had the honor of testifying in the CA Senate against the Communism bill, SB 1322, (http://www.flashreport.org/blog0a.php?postID=2008040319091336&post_offsetP=150&authID=2008012914170167 ), and I was shocked to see that most Democrats don’t see any danger in Communism today.
  I opposed the bill introduced by Senator Alan Lowenthal, but my story and my arguments touched only the republican senators. Obviously, I was no Richard Wurmbrand, (he was my hero. I’ve read his’67 testimony in front of the Congress many times). The Democrats, who are still in the majority, passed the bill and later it was signed into law by Schwarzenegger.
  We have now, officially, in our public schools, teachers who are members of the USA Communist Party, who can indoctrinate our kids with their belief that “THE CAPITALIST SYSTEM IS THE ROOT CAUSE OF POVERTY, RACISM, WAR, AND HUMAN SUFFERING” – to quote from their party’s own platform.
  A while ago, even Newsweek put Obama on the front cover with the headline “We Are All Socialists Now!” (http://www.newsweek.com/2009/02/06/we-are-all-socialists-now.html)
  Can you understand now, dear Alin, why you were wrong to be so harsh to Cristina? Do her statements still sound outrageous to you?
  I know that if you knew what WE know, you would understand why Cristina wrote what she wrote!
  From where we are, we see America differently than you do, and we feel that we are better fitted to weigh in on issues concerning us and our families. Also, I don’t think I would be able to counter your arguments concerning Romanian politics, because you live there and you know better.
  If you’d be willing to finally behave in a more gentleman-like manner, you would apologize to Cristina for your harsh words. I’m aware though, that that would be a miracle the Romanian blogosphere isn’t yet ready for… But you can always surprise us.
  I apologize if I distracted you from the tedious job of monitoring your gigantic virtual empire (gratuitous irony… sorry… couldn’t help it) but I hope that you’ll see the need for an attitude change in how you treat your virtual neighbors.
  It’s about high time you displayed more of Christ’s character in your w.w.w. enterprises.
  Then, and only then, the name of God will be truly glorified through your work.
  And then, even the name Alin Cristea would stop raising eyebrows when associated with the word “Christian.”
  Sincerely,
  (and somewhat appreciatively),
  Alex Pop
  Sacramento, California

 8. Creştinesc, gestul de a nu permite un comentariu, în acest context! Dacă l-ar fi făcut mulţi alţii înainte, poate nu se ajungea aici. Pe de altă parte, o astfel de tactică ne-ar fi lipsit de comentariul-amiral al domnului Pop…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s