Cum a ajuns socialismul in scoli

Felicitari America: Astazi exista peste 10.000 de profesori care spun deschis ca sint marxisti si mii de profesori umanisti la controlul universitatilor si colegiilor care formeaza profesorii Americii si alti profesionisti. Diverse forme de filosofie marxista-umanista sint predominante in unitatile de invatamint; si totusi, in mod repetat ne trimitem cadoul nostru cel mai pretios (copiii) pentru a fi „educati” de ei.

Scolile de astazi sint pline de educatie sexuala, corectitudine politica, extremisti cu mediul inconjurator, globalism, pro-homosexuali care indraznesc sa asustina ca pentru a deveni ginditori de ordin superior trebuie sa crezi ca NU exista absolut.

„The Greatest Story Ever Told” , bazata pe cea mai mareata Carte scris vreodata, Biblia, despre  cel mai mare profesor care a trait vreodata, Isus, nu este permisa in scolile din America. Biblia a fost primul manual in scolile din America, iar astazi este mentionata ca o carte cu povesti.

Scolile sint pline de violenta, crime, santaj, viol, sarcini nedorite, consum de droguri, lipsa de respect, limbaj obscen, note proaste si copii care nu pot citi. Multi se intreaba de ce. Dumnezeu nu; El stie.

Osea 4:6 spune: „Poporul meu piere din lipsa de cunostiinta. Fiindca ai lepadat cunostiinta, si Eu te voi lepada, si nu-Mi vei mai fi preot. Fiindca ai uitat Legea Dumnezeului tau, voi uita si Eu pe copiii tai!” iar versetul 7 spune: „Cu cit s-au inmultit, cu atit au pacatuit impotriva Mea. De aceea le voi preface slava in ocara.”

Problema cu sistemul de invatamint al Americii a inceput cu nasterea socialismului si prin impulsul dat cu implicarea guvernului federal. La inceputul anilor 1900 mii de socialisti au venit in America. Un mare numar au avut calificari in domeniile psihologice, sociologice si psihiatrice. Multi au devenit profesori universitari.

Norman Thomas, socialist, a declarat cu indrazneala ca „poporul american nu va adopta niciodata cu buna stiinta socialismul, dar sub numele de liberalism, ei vor adopta fiecare fragment al programului socialist, pina intr-o zi cind America va fi o natiune socialista fara macar sa stie cum s-a intimplat.”

Povestea despre modul in care socialistii au preluat sistemul de invatamint ar umple o carte, asa ca sa citim doar citeva din cuvintele lor:

John Dewey, numit „parintele educatiei moderne” a fost socialist declarat, co-autor al „Manufestului Umanist”, citat de catre Comitetul Activitatilor Ne-Americane ca apartinind la 15 organizatii marxiste. Dewey a predat profesorilor care invatau si formau viitorii profesori. A fost obsedat de „grup”. In propriile cuvinte, „Nu poti face socailisti din individualisti. Copiii care stiu cum sa gindeasca singuri strica armonia societatii colective, unde toata lumea este interdependenta. „

Rosalie Gordon a scris in cartea sa, „Ce s-a intimplat in scolile noastre” despre invataturile lui Dewey ca „sistemul progresiv (socialist) a ajuns pina la clasele elementare pentru a pregati copiii Americii pentru rolul lor ca fiind viitorii colectivisti. Grupul – nu copilul individual – este chintesenta progresivismului. Copilul trebuie sa fie facut sa se simta intotdeauna parte din grup. El trebuie sa se dedea la gindirea si activitatea in grup.”

Dupa ce a vizitat Uniunea Sovietica, Dewey a scris 6 articole despre „minunile” invatamintului sovietic. Sistemul de-la-scoala-la serviciu din America este modelat dupa sistemul sovietic poli-tehnic.

In 1936, sindicatul profesorilor, NEA, si-a declarat pozitia: „Sintem pentru socializarea individului.”

NEA a declarat in „Policy for American Education” ca „problema majora a educatiei este ca traim intr-o perioada de schimbari sociale fundamentale. In noua democratie [sintem o Republica] educatia trebuie sa-si asume responsabilitatea de a da scop si directie la schimbarile sociale. Functia majora a scolii este orientarea sociala a individului. Educatia trebuie sa functioneze in conformitate cu o politica sociala bine formulata.”

Paul Habner, specialist NEA, ne spune ca „scolile nu pot permite parintilor sa influenteze ce fel de educatie si valori primesc copiii lor la scoala; asta este gresit cu aceia care spun ca exista un sistem universal de valori. [crestinii?] Obiectivele noastre umaniste sint incompatibile cu ale lor. Trebuie sa le schimbam valorile.”

Profesorul Chester M. Pierce, MD, professor de educatie si psihiatrie la Harvard a spus ca „fiecare copil din America care intra la scoala la virsta de 5 ani este bolnav mintal, deoarece el vine la scoala cu loialitate pentru parintii fondatori, pentru oficialii alesi, fata se parinti, fata de o credinta in Dumnezeu si catre suveranitatea acestei natiuni. Depinde de voi ca profesori ca sa-i faceti sanatosi pe acesti copii bolnavi – prin crearea copilului international de viitor.”

Unii politicieni sint de acord. Fostul senator Paul Hoagland a spus: „Parintii fundamentalisti nu au dreptul de a-si invata copiii conform credintei lor. Noi pregatim copiii pentru anul 2000 pentru o viata si societate globala in care acesti copii nu isi au locul.”

In revista „Humanist Review” s-a mentionat ca „educatia este, asadar, cel mai puternic aliat al umanismului. Ce poate face o ora de scoala duminicala pe saptamina ca sa opreasca valul de programe de invatatura umanista 6 ore pe zi, 5 zile pe saptamina?”

P. Blanchard, in „The Humanist”, 1983, spune „Cred ca cel mai important factor care ne poate duce catre o societate seculara a fost si este factorul de invatamint. Poate ca scolile noastre nu-l vor invata pe Johny cum sa citeasca, dar faptul ca Johny este in scoala pina la 16 ani ajuta la eliminarea superstitiei religioase. Copiii de astazi absolvesc liceul si nu mai cred povestile cu Adam si Eva sau cu celelalte mituri.”

John J. Dunphy a scris  in editia ian/feb, 1983, a revistei „The Humanist” – „batalia pentru viitorul omenirii trebuie sa fie purtata si cistigata in clasele scolilor publice. Clasele trebuie sa fie si sa devina arena de conflict intre vechi si nou: cadavrul in putrefactie al crestinismului si noua credinta a umanismului.”

Birocratii nostri, politicienii si educatorii sint in mod constant la televizor fie dind vina pe parinti, fie pe lipsa fondurilor. Raspunsul la probleme este intotdeauna mai multi bani, mai mult control guvernamental. Victor Collancz, editor socialist celebru, ne spune ca socialismul va captura America, pentru ca „crestinii nu sint chiar atit de isteti, asa ca va fi usor sa fie condusi de socialism pe baza idealurilor lor de dragoste frateasca si dreptate sociala.”

Este deja timpul ca crestinii sa isi apere familiile si credinta si sa-L puna pe Dumnezeu in controlul acestei natiuni.

.

Reclame

7 gânduri despre „Cum a ajuns socialismul in scoli

 1. Sad truth, painful facts!…
  Si cind te gindesti ca exista „unii” carora nu le va pasa de dureroasele adevaruri prezentate aici si mai degraba se vor oftica pentru o virgula sau un cuvint scris gresit…

 2. Alex, there is a saying: annoy a liberal – use facts and logic. Cine este determinat sa nu creada, oricite dovezi ai aduce, nu vor avea nici o insemnatate. Cu astfel de oameni nici nu se merita sa-ti pierzi timpul.

 3. „Este deja timpul ca crestinii sa isi apere familiile si credinta si sa-L puna pe Dumnezeu in controlul acestei natiuni.”

  Ah! it hurts LOL . Does it smell like theocracy or momma is frying all the progressive aspects of society ? 😀

 4. Ha, ha…poanta cu teocratia e veche…Citeste Constitutia si Declaratia de Independenta, citeste documentele care s-au scris la formarea Americii si spune-mi unde gasesti propunere pentru teocratie.

  Show me a succesful country that doesn’t have God’s principles. Iran? Saudi Arabia? Somalia? Sudan? Don’t let the facts affect your thinking.

  • Controlul oricarei natiuni este un control secular si neutru din punct de vedere religios , libertatea religioasa , separarea intre biserica si stat sunt principii esentiale de supravietuire a oricarui tara care pretinde sa fie libera . Tara mea nu e condusa de Dumnezeu tara mea nu e in timpul lui Maresalul Antonescu sa pretinda asta . Statul este secular si umanist si promoveaza aceste idei aceste idei nu submineaza nici o religie dimpotriva apara dreptul religiilor sa fie practicate intro maniera libera si non discriminatorie . Si e ironic ca ai dat exemplele alea oameni de acolo gandesc ca tine .

 5. Gresesti. Nimic pe lumea asta nu este neutru. Ori este pentru Dumnezeu, ori este impotriva.

  Ceea ce spui tu nu este separare intre biserica si stat, este intre Dumnezeu si stat. Umanismul predica impotriva lui Dumnezeu, de aceea lucrurile intr-un astfel de stat nu vor merge niciodata bine.

  O tara care face legi bazate pe principiile lui Dumnezeu, recunoaste libertatea religioasa. Recunoaste drepturile omului. Dumnezeu insusi nu te forteaza sa crezi in El. Asa cum am mai scris, orice tara care renunta la principiile lui Dumnezeu ajunge rau. Tarile date ca exemplu arata asta.

  Atita timp cit America si-a bazat legile pe principiile lui Dumnezeu, a dus-o bine, cum s-a indepartat….cum merge in jos.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s