Natiunile Unite: parintii copiilor nostri?

Prin intermediul diverselor agentii si tratate, ONU incearca sa submineze individul, precum si suveranitatea nationala. De 15 ani de cind Clinton a semna Conventia ONU privind Drepturile Copilului (CONUDC), Statele Unite ramine una din tarile in care inca nu s-a ratificat. CONUDC da copiilor noi drepturi civile, sociale, culturale si economice care ar putea inlocui deciziile parintesti. Obama si etatistii lui au declarat ca vor ratifica acest tratat.

In cazul in care CONUDC este ratificata, parintilor le va fi interzisa educatia la domiciliu a copiilor lor, precum si pedeapsa corporala. Aceasta submineaza autoritatea parentala si da mai multa putere statului de a dicta modul in care sint crescuti copiii. Copiilor le sint acordate drepturi periculoase, incurajind un comportament rebel. Adevarul este ca in multe cazuri, copiii nu au intelepciunea sau maturitatea de a lua decizii bune. De asemenea, tratatul ofera copiilor mecanismul prin care acestia ar putea disputa orice hotarire parinteasca. CONUDC transfera autoritatea parintilor la stat, in timp ce acorda copilului drepturi radicale. aici

Biblic si constitutional, guvernul nu are dreptul sa educe copiii, nu are dreptul sa interzica parintilor sa-si disciplineze copiii. Scopul guvernului nu este sa ofere ajutoare altor tari. Guvernul nu are dreptul sa ofere asistenta sociala, locuinte si bonuri de alimente. Traim intr-o societate in care adolescentii sint rasfatati, care dispretuiesc autoritatea parintilor, care resping orice tip de disciplina, sint plini de mindrie pacatoasa, razvratire si nerecunoscatori.

Parintii sint degradati ca fiind simpli ingrijitori, in timp ce statul isi asuma rolul de autoritate. CONUDC este un asalt asupra autoritatii parentale si este un cec in alb dat guvernului pentru a interveni oricind in problemele familiale. Acesta este menit sa promoveze autonomia copilului si libertatea de a nu asculta de indrumarile parintilor.

ONU incearca sa elimine autoritatea parintilor asupra copiilor lor. Copiii sint inconjurati de influente pacatoase, prieteni rebeli, profesori nemintuiti, educatie seculara, muzica demonica si o mass media partinitoare.

Marea batalie se da pentru AUTORITATE. Femeile divorteaza deoarece nu mai doresc sa fie sub AUTORITATEA sotului. Feminismul este razvratirea impotriva AUTORITATII hotarite de Dumnezeu. Femei-pastor in biserici care refuza sa fie sub AUTORITATEA unui barbat. Iar acum vedem cum se incearca eliminarea AUTORITATII parintilor asupra copiilor. Dumnezeu este AUTORITATEA finala si fiecare va trebui sa dea socoteala.

Cit despre mine, eu nu doresc ca un grup de 18 tari sa decida modul in care ar trebui sa-mi cresc copiii. Biblia spune ca Dumnezeu a dat acest drept si datorie parintilor.

.

Editat pentru a arata Comitetul ONU care are ultimul cuvint in familiile noastre:

Uitati-va la tarile care cred ca au dreptul sa spuna cum sa ne crestem copiii!!!

Siria? – o tara cu un record slab privind drepturile omului, cu 87% din populatie musulmani

Algeria? – cu 99% populatie musulmana

Egipt? – unde drepturile omului sint incalcate foarte sever, unde 90% din populatie sint musulmani

Tailanda? – o monarhie unde budismul este religia tarii, cu islamul pe  locul 2. Crestinii reprezinta 0.5% din populatie.

Tunisia? – cu un regim autoritarian, unde drepturile omului sint incalcate, o tara musulmana prin declaratie constitutionala

Uganda? – unde tortura inca exista, copiii sint rapiti si omoriti, analfabetismul o pune pe locul 157, cu 26.4%.

 

ASTEA sint tarile care vor sa-mi interzica mie sa imi educ copiii din perspectiva biblica?? Astea sint tarile care stiu care sint drepturile unui om??? Eu cred ca tarile care au semnat acest tratat au un motiv ascuns, nu le pasa citusi de putin de drepturile cuiva, mai ales ale copiilor!!!!

Reclame

8 gânduri despre „Natiunile Unite: parintii copiilor nostri?

 1. http://legislatie.resurse-pentru-democratie.org/18_1990.php

  citeste , daca nu iti place dute inapoi in evul mediu. Problema fascistilor sociali e asta ” ONU incearca sa elimine autoritatea parintilor asupra copiilor lor. „Copii nu au voie sa gandeasca in afara ideilor preconcepute de mediul din care vin , copii nu au voie sa isi dezvolte într-un mod independent capacitatile mentale. Ipocrizia pute pana in Romania condamni etatismul dar in acelasi timp tu esti dictatorul propriului tau copil . Exista alternative nu e neaparat „public schooling” sau „homeschooling”.

  „Marea batalie se da pentru AUTORITATE. Femeile divorteaza deoarece nu mai doresc sa fie sub AUTORITATEA sotului. Feminismul este razvratirea impotriva AUTORITATII hotarite de Dumnezeu. Femei-pastor in biserici care refuza sa fie sub AUTORITATEA unui barbat. Iar acum vedem cum se incearca eliminarea AUTORITATII parintilor asupra copiilor. Dumnezeu este AUTORITATEA finala si fiecare va trebui sa dea socoteala.”

  tipic , termeni fascism cultural si teocrat se potrivesc aici .

 2. Am citit CRC, este un gunoi. Daca tie iti place sa-ti dai copiii ONU-lui sa-i indoctrineze, daca au scapat de atentatele la avort, e treaba ta. Dar nu obliga ca toti parintii sa faca acelasi lucru.

  Da, eu sint dictatorul propriului meu copil, pentru ca stii de ce? E AL MEU!! Copilul E AL MEU, nu al ONU-lui, al guvernului sau nicicarei alte organizatii. Asa-i ca e simplu?

  Care alte alternative exista? Ori parintele e cel care hotareste educatia copilului SAU ori nu. Nu exista alta alternativa.

 3. Atunci si tu folosesti acelasi etatism diferenta e ca etatismul tau e social , copilul tau nu e sclavul tau copilul tau este o fiinta umana si trebuie tratata ca atare . Tu stai bine mersi in America vino inapoi in Romania sa vezi situatia deplorabila a drepturilor copilului , familia tipic Romaneasca in care tata munceste pe nimic isi bea salariul vine acasa isi bate nevasta si copilul pentru ca e frustrat femeile nu vor sa fie sub autoritatea barbatului sau copii a parintilor o familie disfunctionala nu are nici un drept de a creste un copil . Pana nu traiesti in halu asta nu intelegi .

 4. Ha, ha…am trait in Romania 23 de ani. Tata muncea pe nimic si isi bea salariul, isi batea nevasta si copiii. Apoi vindea zaharul si uleiul luat pe cartela ca sa aiba bani sa bea mai mult. Apoi a vindut si mobila din casa ca sa aibe bani sa continue sa bea. Si?

  Ce a facut statul? Ce a facut ONU? Un rahat!

  Nu intelegi? Nu ONU este cel care da drepturi. Nu ONU este cel care apara drepturile. ONU se foloseste de asa zisa Declaratie a Drepturilor Copiilor ca sa subminenze autoritatea parintilor. ONU vrea sa controleze pe toti si pe toate. ONU este o organizatie criminala.

  Apoi, in primul si-n primul rind, pe linga ONU, statul roman incalca drepturile copiilor, asa ca parintele este legat de miini. Cine se duce la guvern sa-i ia la intrebari? Nimeni. Toti romanii se vaita, dar putini fac ceva. Avem conducatorii care-i meritam. Si voi acolo, si noi aici.

 5. Pe indivizii cu mentalitate comunista ii recunosti usor cand ii trag isteric cu ‘fascismul’ si apoi cu evul mediu. E un stereotip deja de prost gust.

  O femeie isi risca viata ca sa dea nastere unui copil si apoi vin niste ‘neica nimeni’ cu pretentia ca ei trebuie sa aiba grija de acel copil. Este un abuz fara egal in istorie. Orice mama normala isi apara puii pana la moarte si doar ticalosii nu respecta dreptul matern, fundamental existentei.

  Familiile disfunctionale exista exclusiv datorita ineptiei si proastei administrari ale false elite care guverneaza. Lumea este tot mai deprimata, niciodata n-au fost atatea sinucideri ca in perioada moderna, dar falsa elita nu renunta la putere.
  Asa-zisa protectie a copiilor este doar un pretext pentru formarea unei generatii de sclavi obedienti. Problema familiilor disfunctionale se poate solutiona cu totul altfel, dar numai de catre oameni cinstiti.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s